Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Γλυφαδα   >   Εργασία   >   Διαφήμιση - Δημόσιες σχέσεις

Ζητούνται κοπέλες από διαφημιστική εταιρεία€ 500   (Γλυφαδα)


Κωδικός αγγελίας: 115092-4-75801
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 06-05-2021 07:03:44
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Διαφημιστική εταιρεία με 25 χρόνια παρουσία, που συνεργάζεται με Ελληνικές εταιρίες για ειδικά προτζεκτ για την παρουσίαση των προιοντων τους, σε Ελλάδα και εξωτερικό. αναζητεί κοπέλες σε εργασιακά ποστα για ημιαπασχόληση και πληρη απασχόληση.

Τα εργασιακά ποστα είναι τα εξής:

1. Καταχώρηση δεδομένων, δηλαδή κείμενα που τα καταχωρείτε σε δικό μας εξειδικευμένο προγραμμα, για το οποιο παρεχουμε εκπαιδευση.

2. Υποστήριξη E-SHOP Πελατών μας. Τα καθηκοντα είναι η ανάρτηση των φωτογραφιων και των κειμενων των προϊοντων, καθώς και η ανανέωση των διαφόρων αλλαγων των στοιχείων που θα ζητηθουν απο τον πελάτη μας.

3. Παρουσίαση προϊόντων με video Youtube. Εχουμε μεγάλη γκαμα προϊόντων, από τρόφιμα όπως ελαιολαδο μεχρι ρουχα και κοσμηματα. Εμεις δίνουμε το κονσεπτ του βιντεο και εσεις απλά δημιουργείτε το βιντεο με το προιον που θα σας ζητηθει.

4. Social Media Manager. Υποστηριξη παρουσίασης προιοντων πελατών μας μέσω των social media με συνεχεις αναρτήσεις που θα σας ζητηθουν. Το φωτογραφικό υλικό καλύπτεται από εμας.

5. Φωτογραφιση με προϊοντα, από τρόφιμα όπως ελαιολαδο που εσεις θα φτιαχνετε μια σαλάτα, μέχρι επώνυμα ρουχα, καλλυντικά και αξεσουάρ. Εμείς αναλαμβάνουμε σε ειδικο στουντιο τις φωτογραφισεις.

Επίσης, η εταιρια ασχολειται με το διεθνες μάρκετινγκ και υπάρχουν προδιαγραφες για διεθνη καριερα, εφοσον το άτομο μας καλύπτει και έχει αποκτήσει εμπειρια απο τη συνεργασία μας.

Οι πληρωμές στα παραπάνω πόστα κυμαίνονται από 20 μέχρι 500 ευρώ τη μέρα, ανάλογα το φόρτο εργασίας και το περιεχόμενο του προτζεκτ.

Παρακαλώ αποστείλατε το πληρες βιογραφικό σας, με τα στοιχεία επικοινωνίας, όπως τηλέφωνο, το προφιλ σας στα social media.

Προσφέρω θέση εργασίας με μισθό 500 ευρώ
Εργασία μερικής απασχόλησης
Με σύναψη συμβολαίου
Εργασία εξ' αποστάσεως
Όχι πρακτική άσκηση
Με αποδοχές
Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Θέλω να προσλάβω κάποιον - προσφορά θέσης εργασίας)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας