Κύπρος   >   Ν. Κύπρου (νήσος)   >   Λευκωσία   >   Εργασία   >   Οδηγοί - Χειριστές μηχανημάτων

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-1500 Ε.€ 1500   (Λευκωσία)


Κωδικός αγγελίας: 135062-4-86653
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 14-04-2024 16:44:08
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-1500 Ε. Λευκωσία νομού Κύπρου (νήσος), Κύπρος Οδηγοί - Χειριστές μηχανημάτων Εργασία (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ : ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ EMAIL ΣΑΣ Η ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ EMAIL: [email protected]/ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ Η ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ: 1. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ . 2. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΟΥ. 3. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΑΝΑΜΙΚΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ(ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΙΑΣ Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ).
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ : ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ . ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΕΓΧΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΒΛΑΒΗΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ . ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ . ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ . -ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟΛΑΒΩΝ : -ΑΡΧΙΚΟΣ ΜΕΙΚΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 1500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 40 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ . -Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΙΚΤΟΣ ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΣ , ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ . - 13 ΜΙΣΘΟΣ. -ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ . ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΟΣΤΟΣ 250 ΕΥΡΩ , ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ . ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΩΡΑ . ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ , ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ .

Προσφέρω θέση εργασίας με μισθό 1500 ευρώ
Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Θέλω να προσλάβω κάποιον - προσφορά θέσης εργασίας)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας