Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

Χαρτομαντεία και ισχυρή διαίσθηση.€ 30   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 75665-7-85219
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 04-03-2024 13:28:53
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Χαρτομαντεία και ισχυρή διαίσθηση. Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Χαρτομαντεία και ισχυρή διαίσθηση. Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Χαρτομαντεία και ισχυρή διαίσθηση. Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Χαρτομαντεία και ισχυρή διαίσθηση. Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

Μάντισσα με κληρονομικό χάρισμα.
Ασχολούμαι με την χαρτομαντεία από το 2004 έχω 19 χρόνια εμπειρίας και δυνατή διαίσθηση. Αγαπώ το διάβασμα των χαρτιών και το κάνω με μεράκι, σεβασμό,εχεμύθεια, ειλικρίνεια και ευαισθησία στα ζητήματα των ανθρώπων. Το χάρισμα μου στη διάθεσή σου.. Μάθε πριν πράξεις! πριν προχωρήσεις στην επόμενη κίνηση. Η Deste είναι εδώ για να δώσει απαντήσεις σε ερωτικά ,οικονομικά ,οικογενειακά και επαγγελματικής φύσεως ζητήματα. Τώρα μπορείτε να καλείτε από το χώρο σας εύκολα και γρήγορα χωρίς αναμονές στο 6977451209
Κάθε πρόσωπο της Deste, έχει μάθει πικρά αυτό που θέλει να σου πει.... Αρκεί να έχεις το κουράγιο να ακούσεις. Τα χαρτιά θα σου πουν ό,τι και αν θέλεις να μάθεις, αρκεί να ακούσεις τις φωνές τους. Θα σε πάρουν από το χέρι και θα σε ταξιδέψουν στα μελλούμενα σου. Εμπιστέψου τα και δεν θα χάσεις. Είμαι εδώ για σένα! Έλα να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας