Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Μοσχατο   >   Πωλούνται   >   Ζώα - Κατοικίδια

Χαρίζεται σκυλάκι που ακούει στο όνομα Barney€ 0   (Μοσχατο)


Κωδικός αγγελίας: 84173-1-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 31-12-2022 09:51:55
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Χαρίζεται σκυλάκι που ακούει στο όνομα Barney Μοσχατο νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Ζώα - Κατοικίδια Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Χαρίζεται σκυλάκι που ακούει στο όνομα Barney Μοσχατο νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Ζώα - Κατοικίδια Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Χαρίζεται σκυλάκι που ακούει στο όνομα Barney Μοσχατο νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Ζώα - Κατοικίδια Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Χαρίζεται σκυλάκι που ακούει στο όνομα Barney Μοσχατο νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Ζώα - Κατοικίδια Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Ψάχνουμε μία οικογένεια για να υιοθετήσει και να αγαπήσει το σκυλάκι μας τον Μπάρνεϊ. Ο Μπάρνεϊ είναι 15 μηνών και ζει στο σπίτι μας πάνω από έναν χρόνο, αλλά πρέπει να τον αποχωρηστούμε γιατί από την αρχή έχει αναπτύξει με την 11χρονη κόρη μας μία κακή σχέση. Η οικογενειά μας αποτελείται από ακόμα δύο παιδιά 4 και 15 χρονών με τα οποία ο Μπάρνεϊ έχει μία υπέροχη σχέση γεγονός που κάνει πολύ δύσκολο τον αποχωρισμό.

Ο Μπάρνεϊ είναι ελληνικός ιχνηλάτης, μεσαίου μεγέθους 18 κιλών και είναι καταπληκτικός δρομέας. Στα πάρκα σκύλων μόλις μπαίνει δίνει ζωή σε όλα τα σκυλάκια και ξεκινάει μία απίστευτη κούρσα μεταξύ όλων με νικητή φυσικά, κάθε φορά, τον Μπάρνεϊ.
Είναι πολύ όμορφος, πανέξυπνος και χαδιάρης και φυσικά είναι παιχνιδιάρης με πολύ ενέργεια.
Το σκυλάκι είναι εκπαιδευμένο σε βασική εκπαίδευση (υπακοή, βόλτα, ανάγκες εκτός διαμερίσματος), υγιέστατο, στειρωμένο και με τσίπ.


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6996919252 Χρύσα

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας