Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Κοινότητα   >   Μουσικοί - Καλλιτέχνες - Συγκροτήματα

Τραγουδίστρια αναζητά μουσικούς για συνεργασία   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 46728-8-81392
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 13-04-2022 12:35:50
Απαντήστε στο: [email protected]   

Τραγουδίστρια αναζητά μουσικούς για συνεργασία Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μουσικοί - Καλλιτέχνες - Συγκροτήματα Κοινότητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Γεια σας. Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Κακιοπούλου και λατρεύω το τραγούδι και τη μουσική. Τραγουδάω έντεχνα, παραδοσιακά, ρεμπέτικα, καλά παλιά λαϊκά τραγούδια, ξένες μπαλάντες, musical, jazz, κάνω φωνητική και ασχολούμαι και με τη βυζαντινή μουσική. Ενδιαφέρομαι για συνεργασία με άτομο ή άτομα (ανεξαρτήτως ηλικίας) που να παίζουν μουσικά όργανα και να ασχολούνται με το έντεχο, παραδοσιακό, ρεμπέτικο και καλό παλιό λαϊκό τραγούδι (ή με κάποιο από αυτά τα μουσικά είδη) έτσι ώστε να ηχογραφούμε γνωστά τραγούδια σε μορφή covers, αλλά και τραγούδια που θα δημιουργήσουμε εμείς, προκειμένου να τα ανεβάζουμε στο youtube,αλλά και να λαμβάνουμε μέρος σε ακροάσεις για να κάνουμε live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και σε διάφορους χώρους τέχνης. Ο κύριος στόχος είναι να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και να προσφέρουμε αλλά και να αντλούμε ψυχική ανάταση, τροφή για σκέψη, ψυχαγωγία, χαρά, φως και όλα τα υπέροχα που πηγάζουν από το τραγούδι και τη μουσική. Κάποιες πληροφορίες για εμένα: αγαπώ πολύ τα γράμματα και τις τέχνες. Έχω τελειώσει το πολιτικό της νομικής, τώρα φοιτώ στη φιλολογία, μιλάω πολύ καλά αγγλικά, μαθαίνω γλώσσες και αγαπώ πολύ τη διά βίου μάθηση. Θέλω παράλληλα με την πρωϊνή μου εργασία να εργάζομαι και στον τομέα του τραγουδιού και της μουσικής διότι είναι μία από τις μεγαλύτερες αγάπες μου. Κάνω φωνητική και βυζαντινή μουσική και μέχρι τώρα έχω λάβει μέρος σε ωδειακές συναυλίες και σε κάποια live. Μου είχαν δοθεί κάποιες ευκαιρίες για μουσικές σκηνές, όμως λόγω κάποιου θέματος υγείας (που τώρα διευθετήθηκε) δεν τις είχα αξιοποιήσει. Όμως πιστεύω ακράδαντα πως πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας και να κάνουμε αυτά που αγαπάμε χωρίς να αφήνουμε τυχόν εμπόδια να μας πτοούν, διότι μόνο τότε θα νιώθουμε πλήρεις και ευτυχισμένοι, θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, πιο αποδοτικοί και θα προσφέρουμε τα καλύτερα στους συνανθρώπους μας και στο κοινωνικό σύνολο εν γένει. Άλλωστε τα όνειρά μας ο Θεός τα έχει εμφυσήσει στην ψυχή μας για να τα διεκδικούμε, να παλεύουμε για αυτά και να μη σταματάμε να προσπαθούμε αλλά να συνεχίζουμε με επιμονή και υπομονή μέχρι να πετύχουμε.
Σας επισυνάπτω κάποια acapella covers μου για να πάρετε κάποια ιδέα σχετικά με το ρεπερτόριό μου. Κάνοντας τα links αντιγραφή και έπειτα επικολλώντας τα στην μπάρα αναζήτησης του google, θα σας εμφανιστούν τα videos.
Τα links είναι τα εξής:
https://youtu.be/8gQDgQlKNmA
https://youtu.be/BPwe_C5skxk
https://youtu.be/BPwe_C5skxk
https://youtu.be/rTQJyKkyboI
https://youtu.be/GhUFSeUgOHw
https://youtu.be/kYwgryV97x0
https://youtu.be/HxeB-Su229s
https://youtu.be/9AH6z0cyJQw
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Ζήτηση (Ζητώ από την κοινότητα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας