Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

Τι λένε οι πελάτες μας - www.astrologoi.com   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 63519-7-61024
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 31-10-2022 14:43:47
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Τι λένε οι πελάτες μας - www.astrologoi.com Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Πολλές φορές ο καλύτερος τρόπος διαφήμισης είναι η ικανοποίηση την οποία αισθάνεται κάθε συνάνθρωπος που χρειάζεται βοήθεια και καλεί στον τηλεφωνικό αριθμό 875 876 8888 για να έρθει σε επαφή με το αστρολογικό κέντρο www.astrologoi.com

Ακολουθεί κριτική από φίλη η οποία έδειξε εμπιστοσύνη στους Συνεργάτες μας και κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο. Η κριτική δημοσιεύεται αυτούσια όπως μας έχει σταλεί και η οποία έχει δημοσιευτεί και στην ιστοσελίδα του γραφείου μας - www.astrologoi.com

Γράφει η Σουζάνα Αλεξίου:
Σας έψαχνα πολύ καιρό και ξόδεψα άσκοπα χρόνο και χρήμα σε διάφορες άλλες υπηρεσίες. Ευτυχώς μια φίλη μου είπε για εσάς και έτσι σας γνώρισα, αλλιώς ακόμα θα αγνοούσα την υπάρξή σας και θα ξόδευα τα λεφτά μου σε υπηρεσίες άσκοπα και χωρίς αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι μπορείτε να βοηθήσετε πολύ περισσότερο κόσμο με τις προβλέψεις σας και τις συμβουλές σας. Γι' αυτό θα έπρεπε να διαφημίσετε περισσότερο την ιστοσελίδα και τον τηλεφωνικό σας αριθμό. Κάποιοι μεταξύ των οποίων και εγώ έχουμε ξοδέψει αρκετά χρήματα σε fake υπηρεσίες αστρολογίας γιατί απλά δεν σας ξέραμε!!! Όπως και να έχει ελπίζω να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε έτσι. Σε κάθε ευκαιρία σας προτείνω σε κάθε ενδιαφερόμενο και φυσικά καλώ στον μαγικό αριθμό σας όποτε χρειάζομαι βοήθεια.

Αν πιστεύεις ότι αξίζει να μας δώσεις μια ευκαιρία να σε βοηθήσουμε τότε σε προσκαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας στο τηλέφωνο 875 876 8888 ή να μπεις στο site μας (www.astrologoi.com). Θα κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας για να μη σε απογοητεύσουμε!!!

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας