Ελλάδα   >   Ν. Σερρών   >   Σέρρες   >   Πωλούνται   >   Αθλητικά είδη / Σπορ

ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ Surfer με GPS 2,4 GHz RTR€ 280   (Σέρρες)


Κωδικός αγγελίας: 83535-1-82785
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 30-08-2022 17:51:55
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ Surfer με GPS 2,4 GHz RTR Σέρρες νομού Σερρών, Μακεδονία Αθλητικά είδη / Σπορ Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ Surfer με GPS 2,4 GHz RTR Σέρρες νομού Σερρών, Μακεδονία Αθλητικά είδη / Σπορ Πωλούνται (μικρογραφία 1)
ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ Surfer με GPS 2,4 GHz RTR Σέρρες νομού Σερρών, Μακεδονία Αθλητικά είδη / Σπορ Πωλούνται (μικρογραφία 2)
ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ Surfer με GPS 2,4 GHz RTR Σέρρες νομού Σερρών, Μακεδονία Αθλητικά είδη / Σπορ Πωλούνται (μικρογραφία 3)

ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ Surfer με GPS 2,4 GHz RTR
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Joysway Fishing Surfer Bait Boat με αυτόματο πιλότο GPS
Το ψαρόπλοιο surf έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται με το καρούλι και το καλάμι surf για να μεταφέρει πετονιά, γάντζο και δόλωμα στη θάλασσα σε απόσταση 500 μέτρων. Χρησιμοποιήστε το ραδιόφωνο για να ελέγξετε το σκάφος ψαρέματος σερφ με χωρητικότητα χοάνης περίπου 180x60 mm για να παραδώσετε το πετονιά, το αγκίστρι και το δόλωμα σας στο σημείο εντός εμβέλειας 500 μέτρων και, στη συνέχεια, αφήστε το μεγάλο δόλωμα και το αγκίστρι για ψάρεμα.

Προδιαγραφές:

Υλικό: Πλαστικό
ραδιόφωνο Εύρος: 500m
Σύστημα ισχύος: διπλό μοτέρ χωρίς ψήκτρες
Ταχύτητα σκάφους: 3 m/s
Μπαταρία:
Μέγεθος ζωής: 850 x 205 x 230 mm
Καθαρό βάρος: 3,6 kg
Σύστημα γάντζου: 2


Περιεχόμενο:

1x σκάφος ψαρέματος σερφ
1x σκάφος Τσάντα
1x Φορτιστής εναλλασσόμενου ρεύματος υψηλού ρεύματος
1x 6,4V 15,6Ah μπαταρία LiFePo
1x 2,4GHz 500m ραδιοσύστημα ενσωματωμένο με λειτουργία GPS
1x EVA βάση σκάφους

(Απαιτούνται 4 τεμάχια AA αλκαλικές μπαταρίες)

Χαρακτηριστικά και λειτουργία:

Long Distance Bait Release Brush / Powerful . Μπορούμε να παραδώσουμε το δόλωμα σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή, Το σκάφος διαθέτει ισχυρό σύστημα κινητήρα χωρίς ψήκτρες.
Αυτοδιορθωτικό, αδιάβροχο σχέδιο: Το σκάφος είναι ανθεκτικό στη θάλασσα με κύμα 1 μέτρου χάρη στη λειτουργία αυτοδιόρθωσης, το σκάφος θα αναποδογυρίσει ξανά αυτόματα μετά το φύσημα. Η καταπακτή έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει το νερό να μπει μέσα.
Ταχύτητα σκάφους 3 μέτρα ανά δευτερόλεπτο: η ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 3 μέτρα ανά δευτερόλεπτο λόγω του ισχυρού συστήματος κινητήρα χωρίς ψήκτρες.
Ραδιοέλεγχος δόλωμα και απελευθέρωση γάντζου: Χρησιμοποιούμε ραδιόφωνο για να ελέγξουμε το σκάφος στο σημείο για να απελευθερώσουμε δόλωμα και γάντζο.
Δεσμευμένη θύρα τοποθέτησης και τροφοδοσίας για το Fish Finder (δεν περιλαμβάνεται - βλ. JF3251F).
Ραδιόφωνο 2,4 GHz με Power Batt. Ένδειξη: Το ραδιόφωνο μπορεί να ελέγξει το σκάφος χωρίς ενοχλήσεις, η ένδειξη μπαταρίας στον πομπό θα δείξει την ισχύ της μπαταρίας για το σκάφος.
Μπροστινά και πίσω φώτα πλοήγησης LED με προειδοποίηση χαμηλής τάσης: Η λυχνία LED μπορεί να μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε τη θέση και την κατεύθυνση του σκάφους, το σύστημα προειδοποίησης χαμηλής τάσης μπορεί να μας υπενθυμίσει να ελέγχουμε το σκάφος πίσω στο χρόνο.
Λειτουργία GPS: Επιστροφή με ένα κουμπί & σήμανση 4 σημείων ψαρέματος. Πατήστε το κουμπί «Επιστροφή με ένα κουμπί», το σκάφος θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο. Η σήμανση 4 σημείων ψαρέματος μπορεί να μας βοηθήσει να θυμηθούμε πού έχουμε απελευθερώσει το δόλωμα και το αγκίστρι και μετά μπορούμε να παραδώσουμε το αγκίστρι και το δόλωμα στην ίδια θέση.

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας