Ελλάδα   >   Ν. Βοιωτίας   >   Δαυλεια   >   Εργασία   >   Τουριστικός - Ξενοδοχειακός τομέας

ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ€ 2000   (Δαυλεια)


Κωδικός αγγελίας: 121582-4-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 08-09-2021 09:47:02
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Το Royal Olympic Hotel επιδιώκει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία ενός εκπαιδευμένου ρεσεψιονίστ άντρα ή γυναίκας που θα καλωσορίσει τους επισκέπτες μας στο ξενοδοχείο, κάνοντας κρατήσεις για αυτούς και φροντίζοντας για τις άλλες ανάγκες τους που είναι καθοριστικές για την άνεσή τους κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο.


ΕΥΘΥΝΕΣ


Υποδεχτείτε τους επισκέπτες στο ξενοδοχείο καλωσορίζοντάς τους θερμά και παρακολουθώντας τις έρευνές τους, καθώς και απαντώντας σε ερωτήσεις μέσω τηλεφώνου.
Ενημερώστε τους επισκέπτες για τις υπηρεσίες και τις τιμές διαμονής στο ξενοδοχείο, κάντε κρατήσεις για τους επισκέπτες ανάλογα με τις ανάγκες τους και επίσης βεβαιωθείτε ότι όλες οι κρατήσεις που ακυρώνονται πραγματοποιούνται αμέσως για να αποφευχθεί η σύγχυση.
Δημιουργήστε καλές σχέσεις και επικοινωνήστε με τους επισκέπτες για να νιώσετε άνετα και να αντιμετωπίσετε τυχόν παράπονα που μπορεί να έχουν με πολύ ευγενικό τρόπο για να προστατέψετε την εικόνα του ξενοδοχείου.
Κρατήστε σαφή και ολοκληρωμένα αρχεία για κρατήσεις δωματίων επισκεπτών και όλες τις χρεώσεις για λογοδοσία και μελλοντική αναφορά.
Διατηρήστε την τάξη στη ρεσεψιόν, τακτοποιώντας ανάλογα τα έγγραφα και διατηρώντας την περιοχή της ρεσεψιόν καθαρή ανά πάσα στιγμή για να αποφύγετε τη βροχή.
Παρακολουθήστε όλες τις διαδρομές κρατήσεων δωματίων, όπως διαδικτυακά, τηλέφωνα και αυτοπροσώπως, για να διασφαλίσετε ότι οι κρατήσεις δεν θα μείνουν αναρτημένες αλλά θα παρακολουθήσουν άμεσα για να διατηρηθεί η επιχείρηση του ξενοδοχείου σε λειτουργία
Αναφέρετε ζητήματα συντήρησης και δυσλειτουργίας συσκευών στον διαχειριστή για γρήγορη επισκευή, προκειμένου να διασφαλιστεί η άνεση και η ικανοποίηση των επισκεπτών.


ΑΠΑΙΤΗΣΗ


Επιδείξτε άριστη γνώση της εξυπηρέτησης πελατών.
Καλές διαπροσωπικές δεξιότητες.
Πρέπει να είναι τακτοποιημένο.
Ικανότητα πολλαπλών εργασιών.
Καλές δεξιότητες διαχείρισης κρίσεων.
Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις πρέπει να διαβιβάσουν το βιογραφικό/βιογραφικό τους σημείωμα αμέσως για αίτηση.
RESEPSIONIST XENODOCHEIOU

Προσφέρω θέση εργασίας με μισθό 2000 ευρώ
Εργασία πλήρους απασχόλησης
Με σύναψη συμβολαίου
Όχι εξ' αποστάσεως εργασία
Όχι πρακτική άσκηση
Αφιλοκερδής εργασία
Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Θέλω να προσλάβω κάποιον - προσφορά θέσης εργασίας)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας