Ελλάδα   >   Ν. Λακωνίας   >   Πυργος Διρου   >   Ακίνητα   >   Οικόπεδα - Αγροτεμάχια

ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΛΙΘΟΚΤΙΣΤΟ ΚΤΙΣΜΑ€ 350000   (Πυργος Διρου)


Κωδικός αγγελίας: 67223-3-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 14-01-2022 20:31:03
Απαντήστε στο: [email protected]   

ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΛΙΘΟΚΤΙΣΤΟ ΚΤΙΣΜΑ Πυργος Διρου νομού Λακωνίας, Πελοπόννησος Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΛΙΘΟΚΤΙΣΤΟ ΚΤΙΣΜΑ Πυργος Διρου νομού Λακωνίας, Πελοπόννησος Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 1)
ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΛΙΘΟΚΤΙΣΤΟ ΚΤΙΣΜΑ Πυργος Διρου νομού Λακωνίας, Πελοπόννησος Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 2)
ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΛΙΘΟΚΤΙΣΤΟ ΚΤΙΣΜΑ Πυργος Διρου νομού Λακωνίας, Πελοπόννησος Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Το εν λόγω λιθόκτιστο κτίσμα - οικόπεδο βρίσκεται στην Ανατολική Μάνη, στην Χαριά, πλησίον της Αρεόπολης και απέχει 6 χλμ από την θάλασσα (Πύργος Διρού). Έχει χαρακτηρισθεί ως παραδοσιακό κτίριο από την Αρχαιολογική Υπηρεσία της Σπάρτης και βρίσκεται σε παραδοσιακό οικισμό στην πρώτη πλατεία του χωριού.

Έχει εμβαδόν 185,88 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 0,5% και συντελεστή κάλυψης 50%. Η επιτρεπόμενη κάλυψη είναι 92,4 τμ και επιτρεπόμενη δόμηση είναι 92,4 τμ.

Οι πέτρες οι οποίες βρίσκονται ενός του ακινήτου είναι παλιές, δουλεμένες στο χέρι και επαρκείς σε ποσότητα για την αναστήλωση του κτιρίου.

Εμβαδόν: 186 τ.μ. (1881.72 ευρώ/τ.μ.)
Μη Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: Α+
Σκυλιά αποδεκτά
Γάτες αποδεκτές
Καταχωρητής: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας