Ελλάδα   >   Ν. Αχαϊας   >   Καλαβρυτα   >   Ακίνητα   >   Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση

Πωλείται οικόπεδο με πέτρινο κτίριο στην Αροανία-Σοποτό.€ 21000   (Καλαβρυτα)


Κωδικός αγγελίας: 57449-3-60399
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 16-01-2023 20:03:59
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Πωλείται οικόπεδο με πέτρινο κτίριο στην Αροανία-Σοποτό. Καλαβρυτα νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Πωλείται οικόπεδο με πέτρινο κτίριο στην Αροανία-Σοποτό. Καλαβρυτα νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Πωλείται οικόπεδο με πέτρινο κτίριο στην Αροανία-Σοποτό. Καλαβρυτα νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Πωλείται οικόπεδο με πέτρινο κτίριο στην Αροανία-Σοποτό. Καλαβρυτα νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Πωλείται οικόπεδο στην Αροανία Καλαβρύτων ή Σοποτό 583 τ. μ με πέτρινο παραδοσιακό κτίριο (Λαγκαδινών μαστόρων) που αποτελείται από αποθήκη-υπόγειο εμβαδού 20 τ. μ και ισόγειο κατοικία εμβαδού 35 τ. μ.

Διαθέτει παροχή νερού, ρεύματος άνευ ρολογιού και βρίσκεται εντός οικισμού δίπλα στην οικία Πολυμερόπουλου στο κέντρο του Σοποτού (30 μέτρα απo από το γνωστό Καφέ «Το Σοποτό» και 500 μέτρα από τον Παραδοσιακό Ξενώνα «το Σοποτό»). Το οικόπεδο είναι άρτιο, οικοδομήσιμο και διαθέτει επίσης μια πολύ μεγάλη καρυδιά στο πίσω μέρος του σπιτιού με θέα τα όρη του Ερύμανθου, μεγάλο έλατο στο μπροστά μέρος του σπιτιού προς τον κεντρικό δρόμο του χωριού, καθώς και σύνορα με ρυάκι. Στην πέτρα ολόκληρου του κτιρίου τοποθετήθηκε σενάζ (εμφανές στις φωτογραφίες) πριν από δυο χρόνια οικοδομικού κόστους 2000 ευρώ καθιστώντας το έτοιμο για τοποθέτηση οροφής.

Η τελική τιμή του οικοπέδου και του κτιρίου είναι μόλις 7.500 ευρώ. Βρίσκεται 44 , 8 χλμ από το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων, 21 χλμ από την λίμνη του λάδωνα,70 χλμ. από την αρχαία Ολυμπία και 100 χλμ από την Πάτρα. Κάθε πρόταση αγοράς σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να επιφέρει κάποια μείωση στην τιμή.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν κατά σειρά:

1.Το κτίριο με εμφανές αριστερά το μπροστά μέρος του οικοπέδου με το έλατο και δεξιά το πίσω μέρος με την καρυδιά.
2.Θέα των ορών του Ερύμανθου από την είσοδο του οικοπέδου.
3.Το σχέδιο του ακινήτου.

Εμβαδόν: 55 τ.μ. (381.82 ευρώ/τ.μ.)
Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας