Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Μαθήματα   >   Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου

Πτυχιούχος Κιθαρίστας Παραδίδει Μαθήματα€ 15   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 70753-5-86078
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 04-10-2023 16:56:35
Απαντήστε στο: [email protected]   

Πτυχιούχος Κιθαρίστας Παραδίδει Μαθήματα Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Πτυχιούχος Κιθαρίστας Παραδίδει Μαθήματα Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου Μαθήματα (μικρογραφία 1)
Πτυχιούχος Κιθαρίστας Παραδίδει Μαθήματα Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου Μαθήματα (μικρογραφία 2)

Πτυχιούχος κιθαρίστας με αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας σε ιδιαίτερα μαθήματα αλλά και σε ωδεία παραδίδει κατ'οίκον αλλά και στον χώρο του ή ηλεκτρονικά (μέσω Skype) μαθήματα κλασσικής, ηλεκτρικής ακουστικής κιθάρας και θεωρίας σε ηλικίες από 10 ετών και άνω (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, φοιτητές, ενήλικες). Κάτοχος πτυχίου κλασσικής κιθάρας με βαθμό άριστα, πτυχίου ηλεκτρικής κιθάρας και πιστοποιημένος στην ηχοληψία και στην μουσική τεχνολογία. Πολυετή εμπειρία σε ζωντανές εμφανίσεις κλασσικής, ροκ και λαϊκής μουσικής. Άριστη γνώση Θεωρίας, Αρμονίας, Ιστορίας, Μορφολογίας, Solfège και Dictée, θεωρητικά μαθήματα τα οποία μπορούν επίσης να διδαχθούν. Προετοιμασία πιστοποίησης στο όργανο αν ο μαθητής το επιθυμεί (RSL,LCM,ABRSM).

Μαρίνος Σοφίου
Τηλέφωνο: 6970113248
Instagram: https://www.instagram.com/siree77_/
Facebook: https://web.facebook.com/marinos.sofiou

Περιοχή: Πειραιάς - Αθήνα (ακτίνα 30χλμ από το κέντρο του Πειραιά).

Τιμές:
Κλασσική Κιθάρα με Θεωρία:
20€/ώρα, 25€/δίωρο

Ηλεκτρική/Ακουστική Κιθάρα με Θεωρία:
15€/ώρα, 20€/δίωρο

Θεωρία της Μουσικής (Α,Β,Γ) / Υποχρεωτικό Αρμονίας / Ιστορία / Μορφολογία:
10€/ώρα, 15€/δίωρο

*οι τιμές είναι ίδιες και για τα δια ζώσης αλλά και για τα εξ αποστάσεως (skype) μαθήματα.

Το μάθημα μου διαμορφώνεται πάνω σε προσωπικό διδακτικό σύστημα το οποίο έχει εξελιχθεί μέσα στα χρόνια και μέσα από μεγάλο αριθμό μαθητών και συνεχίζει να διαμορφώνεται. Το μάθημα μου εστιάζει κυρίως σε: κλίμακες, δρόμους και συγχορδίες (όπου πάνω τους στηρίζεται και η θεωρία), τεχνικές και ρεπερτόριο (σύμφωνα με τις προτιμήσεις του μαθητή). Διαθέτω προσωπικές σημειώσεις αλλά και βιβλιογραφία, backing tracks, παρτιτούρες και ταμπλατούρες. Έχοντας ήδη δουλέψει με αρκετούς μαθητές πιστεύω -βλέποντας τα αποτελέσματα- πως μπορώ να αναλάβω οποιονδήποτε και να τον κάνω καλό σε αυτόν τον τομέα. Έχω ήδη αρκετούς μαθητές οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί στη κιθάρα μετά τα μαθήματα μου (κυρίως με πιστοποίηση του αγγλικού RSL) και συνεχίζουν να εξελίσσονται ακόμα! Δεν αντιμετωπίζω τον μαθητή ως δάσκαλος αλλά ως φίλος. Ο μεγαλύτερος μου στόχος είναι να κάνω τον μαθητή μου καλύτερο από εμένα.

Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας