Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

Πρόβλεψη από την Αμαλία Ζωγράφου και τους Συνεργάτες της   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 66185-7-61024
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 31-10-2022 14:44:00
Απαντήστε στο: [email protected]   

Πρόβλεψη από την Αμαλία Ζωγράφου και τους Συνεργάτες της Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Η Αμαλία Ζωγράφου μεσουρανούσε στα τηλεοπτικά πλατό τις δεκαετίες του 90 και 00. Η ίδια αποφάσισε να αφήσει τη δημοσιότητα και να περιοριστεί στους πελάτες που την καλούσαν καθημερινά και λόγω του φόρτου εργασιών δεν προλάβαινε να τους εξυπηρετήσει. Εμείς πιστέψαμε ότι αποσύρθηκε όμως η Αμαλία είναι ακόμα στις επάλξεις και συνεχίζει να επικοινωνεί καθημερινά με τον κόσμο που την ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια στο τηλέφωνο 8758768351. Με τη τεράστια πελατειακή βάση που έχει αποκτήσει ίσα ίσα προλαβαίνει ακόμα και σήμερα να εξυπηρετεί όλους όσους την χρειάζονται.

Οι παλιοί θα τη θυμάστε σίγουρα, όσο για τους νεότερους την αναφέρουμε εμείς για να τη μάθετε και να ζητήσετε τη συμβουλή της. Μια συνομιλία ελάχιστων λεπτών μαζί της θα σας κάνει να καταλάβετε γιατί ακόμα και μετά από τόσα χρόνια όλοι εξακολουθούν να την αποζητούν και να την εμπιστεύονται.

Αν δεν καταφέραμε να σας πείσουμε ακόμα τότε άστε την ίδια να το κάνει. Αυτή και οι συνεργάτες της σε περιμένουν κάθε στιγμή στον μαγικό τηλεφωνικό αριθμό 875 876 8351. Μη διστάσεις ούτε στιγμή. Στην τηλεφωνική γραμμή της Αμαλίας θα βρεις ανθρώπους, πραγματικούς φίλους που θέλουν να σε ακούσουν και να βοηθήσουν.

Μάθε με τη βοήθεια της αστρολογίας, των πλανητών και του Σύμπαντος όλη την αλήθεια για την σχέση, τον γάμο σου και ότι άλλο σε απασχολεί! Με συναίσθημα ευθύνης βοηθάει με επιτυχία κάθε άνθρωπο που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα με τη σχέση του... και όχι μόνο!

Έφτασε η στιγμή να δώσεις μια για πάντα τέλος στα διλήμματα που σε βασανίζουν με μια κλήση στην Αμαλία Ζωγράφου και τους αλάνθαστους συνεργάτες της.

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας