παραθαλάσσια οικόπεδα των στον Πλαταμώνα € 60.000 Πλαταμωνας
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Πωλούνται δυο παραθαλάσσια συνεχόμενα οικόπεδα των 250 τ.μ. στον Πλαταμώνα, δηλαδή συνολικού εμβαδού 500 τ.μ., με τη δυνατότητα ενοποίησης. Βρίσκονται στην τοποθεσία, μεταξύ Πλαταμώνα – Νέων Πόρρων Πιερίας και είναι εντός ζώνης. Είναι γωνιακό, με πρόσοψη σε δρόμους 5μ. και σε πάροδο 4μ., όπως φαίνονται στη φωτογραφία και στο απόσπασμα σχεδίου, και η απόσταση από τη θάλασσα είναι περίπου 400μ.
Περισσότερες αγγελίες για Οικόπεδα - Αγροτεμάχια και "Ακίνητα":
Ακίνητα στην Ελλάδα > Ακίνητα σε Μακεδονία > Ακίνητα στο Νομό Πιερίας > Ακίνητα σε Πλαταμωνας
Οικόπεδα - Αγροτεμάχια στην Ελλάδα > Οικόπεδα - Αγροτεμάχια σε Μακεδονία > Οικόπεδα - Αγροτεμάχια στο Νομό Πιερίας > Οικόπεδα - Αγροτεμάχια σε Πλαταμωνας
→ Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές ←
Βλέπετε την αγγελία: "παραθαλάσσια οικόπεδα των στον Πλαταμώνα - Πλαταμωνας Οικόπεδα - Αγροτεμάχια | αγγελία 224719 FreeList.gr"
παραθαλάσσια οικόπεδα των στον Πλαταμώνα - αγγελίες για Οικόπεδα - Αγροτεμάχια σε Πλαταμωνας - Ακίνητα στο Νομό Πιερίας, Μακεδονία - FreeList.gr aggelia 224719
Στη FreeList.gr μπορείτε να βρείτε αγγελίες για τα πάντα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Κάθε αγγελία περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες και δυνατότητα επικοινωνίας, ώστε να έρθετε άμεσα σε επαφή με τον ενδιαφερόμενο.
Περιηγηθείτε σε παρόμοιες αγγελίες, συγκρίνετε επιλογές και ανακαλύψτε ευκαιρίες μέσα από χιλιάδες καταχωρήσεις. Μπορείτε να δημοσιεύσετε και τη δική σας αγγελία δωρεάν εύκολα και γρήγορα.
Η FreeList.gr αποτελεί ένα σύγχρονο site αγγελιών (aggelies free classifieds ads), όπου μπορείτε να δείτε αγγελίες, να κάνετε προβολή αγγελίας ή να καταχωρήσετε τη δική σας αγγελία δωρεάν.
