Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Ζωγραφος   >   Μαθήματα   >   Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου

Παραδίδονται Μαθήματα Κιθάρας/Θεωρητικών, 10ε/ώρα€ 10   (Ζωγραφος)


Κωδικός αγγελίας: 68834-5-82760
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 28-08-2022 14:16:27
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Παραδίδονται μαθήματα κιθάρας, θεωρητικών και σύνθεσης από κιθαρίστα-τραγουδοποιό με πολυετή πείρα τόσο στον τομέα της ζωντανής μουσικής (live και περιοδείες) όσο και της δισκογραφίας (ως μουσικός, παραγωγός, ενορχηστρωτής). Τα μαθήματα απευθύνονται σε μουσικούς όλων των ηλικιών κι επιπέδων. Στόχος είναι μέσα από τους κύκλους των μαθημάτων ο παίκτης να κατακτήσει βασική τεχνική, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση πάνω στο όργανο καθώς και να αναπτύξει τους δημιουργικούς του/της μύες.

Στο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων :
Τεχνική, Αυτοσχεδιασμός, Ρεπερτόριο, Παίξιμο στη Σκηνή, Θεωρία, Αρχές Αρμονίας, Δημιουργική Γραφή, Κριτική Σύγχρονης Μουσικής.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου ( 6980516998 ) είτε μέσω e-mail ( [email protected] )

Ο διδάσκων :
Ονομάζομαι Χάρης, ξεκίνησα κιθάρα στην ηλικία των 6 ετών, πέρασα από αρκετά ωδεία της Αθήνας και είμαι τελειόφοιτος του ωδείου Φίλιππος Νάκας. Εδώ και μία δεκαετία ασχολούμαι ενεργά με τη σύνθεση τραγουδιών και μουσικής κινηματογράφου και θεάτρου ενώ έχω στελεχώσει αρκετές μπάντες και σχήματα τραγουδιστών-τριων. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι ενεργός κι ως τραγουδοποιός-ερμηνευτής με το σκηνικό όνομα Harry Huta. Έχω εκπαιδευτεί παράλληλα σε φωνητική, υποκριτική, πιάνο και σαξόφωνο ενώ είμαι επίσης κάτοχος διπλώματος Ηχοληψίας και τελειόφοιτος του τμήματος Πολιτισμού κι Επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας
Απαντήστε στον καταχωρητή της αγγελίας: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας