Ελλάδα   >   Ν. Θεσπρωτίας   >   Ηγουμενίτσα   >   Ακίνητα   >   Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση

Μονοκατοικία με ημιτελές ημιυπόγειο_έτος κατασκευής 2Ο12€ 1000   (Ηγουμενίτσα)


Κωδικός αγγελίας: 70264-3-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 10-06-2024 14:05:34
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Μονοκατοικία με ημιτελές ημιυπόγειο_έτος κατασκευής 2Ο12 Ηγουμενίτσα νομού Θεσπρωτίας, Ήπειρος Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Μονοκατοικία με ημιτελές ημιυπόγειο_έτος κατασκευής 2Ο12 Ηγουμενίτσα νομού Θεσπρωτίας, Ήπειρος Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Μονοκατοικία με ημιτελές ημιυπόγειο_έτος κατασκευής 2Ο12 Ηγουμενίτσα νομού Θεσπρωτίας, Ήπειρος Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Μονοκατοικία με ημιτελές ημιυπόγειο_έτος κατασκευής 2Ο12 Ηγουμενίτσα νομού Θεσπρωτίας, Ήπειρος Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Το link, ανήκει στην Αρχιτεκτόνισσα της μονοκατοικίας, το οποίο συμπεριλαμβάνει, εκτός της τεχνικής περιγραφής, τα αρχιτεκτονικά σχέδια (κατόψεις-προσόψεις) καθώς και φωτογραφίες τις οποίες, η ίδια, τις διάλεξε, για το site της (https://www.tiktapanidou.com/hgoumenitsa/)
Στην πυλωτή, πριν της σκάλας που οδηγεί στον πρώτο όροφο και της πόρτας του κλειστού γκαράζ, υπάρχει κατασκευή αλουμινίου με γυαλί και πόρτα, που διπλοκλειδώνει. Το λεβητοστάσιο-αποθήκη (~40τ.μ), που βρίσκεται στο ημιυπόγειο (~50τ.μ.), έχει και δύο "χιλιάρες" δεξαμενές, μια νερού, με αντλία συνδεδεμένη (σε περίπτωση διακοπής του) και μια πετρελαίου. Το ζεστό νερό υπάρχει πάντα στο σπίτι, διότι έχει εγκατασταθεί, στην ταράτσα, ηλιακός θερμοσίφωνας. Ο καυστήρας ήταν και παραμένει της καλύτερης αγοράς, BUDERUS. Στον 1ο όροφο υπάρχουν μεντεμένιο τζάκι, αίθριο 15τ.μ., το οποίο μπορεί να κλείσει (αφού έχει νομιμοποιήθεί), σαλονοτραπεζαρία, κατασκευή ξύλινη στον τοίχο για βιβλία, δίσκους και cd’s, κουζίνα, όλη ιταλικής ακριβέστατης κατασκευής με GORRIAN πάγκο, εφαρμοστό σε όλο το μήκος του, πάχους 5 εκατοστών, w.c., με ακριβέστατο ιταλικό σώμα καλοριφέρ/καθρέπτη, ενδοδαπέδια θέρμανση για όλο τον 1ο όροφο, 3 μπαλκόνια με ιταλικό αντιολισθητικό πλακάκι και ξύλινο πάσο για την εσωτερική ξύλινη σκάλα, προς το 2ο όροφο. Στο 2ο όροφο υπάρχουν 2 παιδικά δωμάτια με ντουλάπες, 80 εκατοστά βάθος, ένα w.c. με μπανιέρα, θέση πλυντηρίου ρούχων και ντουλάπα από πάνω του, κρεβατοκάμαρα, με ντουζιέρα-w.c., με βεστιάριο, ξεχωριστό, με μπαλκόνι (ιταλικό αντιολισθητικό πλακάκι), με ξύλινο -όχι λαμινέιτ- πάτωμα και ακριβέστατα ιταλικά σώματα καλοριφέρ σε όλο το 2ο όροφο. Εσωτερική σκάλα οδηγεί στην ταράτσα, που μπορεί να δεχτεί φωτοβολταϊκά καθώς και μπάρμπεκιου, σε ανυψωμένη θέση της, έχοντας προβλέψει και σημείο για νεροχύτη. Όλα τα παράθυρα και μπαλκονόπορτες είναι διπλής θερμοηχομόνωσης και με σίτες. Το ασανσέρ, που οδηγεί από το λεβητοστάσιο έως την ταράτσα, είναι χωρίς κουβούκλιο και μηχανισμό. Το ημιυόγειο, (ως νομιμοποιημένο), στο οποίο υπάρχει ήδη το λεβητοστάσιο-αποθήκη, έχει (χωρίς σοβάτισμα-στοκάρισμά τους αλλά διαχωρισμένους με τουβλότοιχους) τρεις διαμορφωμένους χώρους, πλέον έναν μικρότερο, που προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί ως W.C. Οι ηλεκτρικές και υδραυλικές συνδέσεις του ημιυπόγειου έχουν γίνει εξαρχής. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα ημιτελές μικρό ημιυπόγειο διαμέρισμα.-

Εμβαδόν: 280 τ.μ. (3.57 ευρώ/τ.μ.)
Μη Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται
Υπνοδωμάτια: 3 υ/δ
Σκυλιά αποδεκτά
Γάτες αποδεκτές
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας