Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Ηλιουπολη   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

ΜΕΝΤΙΟΥΜ - ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΣ€ 20   (Ηλιουπολη)


Κωδικός αγγελίας: 63821-7-24502
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 15-02-2019 10:49:36
Απαντήστε στο: [email protected]   

ΜΕΝΤΙΟΥΜ - ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΣ Ηλιουπολη νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Αυτό που οι άλλοι ονομάζουν δουλειά, εγώ το ονομάζω αγάπη... Εμπιστευτείτε μία έμφυτη κλίση η οποία ενισχύθηκε επιστημονικά επί σειρά ετών για να δώσει λύσεις σε καθημερινά και χρόνια προβλήματα μια για πάντα. Επικοινωνήστε μαζί μου για να βρούμε την καταλληλότερη μέθοδο επίλυσης των προσωπικών σας θεμάτων.
Τηλέφωνο ραντεβού: 6983825818
Με την πρόβλεψη μέσα από 7 τράπουλες, με την βοήθεια της καφεμαντείας, με τη βοήθεια της υπνοθεραπείας, με την βοήθεια του εκκρεμούς, με την αυτόματη γραφή με ονόματα δίνω μέσω της Ενόρασης απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί, σας έχει κουράσει και σας έχει μπλοκάρει συναισθηματικά. Με αλάνθαστη πρόβλεψη και εχεμύθεια εγώ είμαι εδώ για να δώσω απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας με 100%επυτιχια. Τόλμησε κι έλα να με δεις! Επαναφορές ατόμων μέσα σε 7-10 ημέρες μέσω της μεταφυσικής, καθώς και της ενέργειάς μου, με την οποία μεταφέρω υποσυνείδητα μνήμες αγάπης έρωτα και επικοινωνίας. Μέσω των Αρχαγγέλων, θα πλάσουμε μια σχέση όπως την θέλουμε μέσα από τη μεταφυσική με κάποιον που έχει φύγει από την ζωή μας.
Δεν είναι δουλειά, αλλά είναι αγάπη το να μπορώ μέσω της μεταφυσικής να ξαναενώνω την αγάπη ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν χωρίσει.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας