Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Μαθήματα   >   Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα

Μαθηματικά και Πληροφορική από πτυχιούχο ΑΠΘ€ 5   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 71486-5-87334
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 02-03-2024 10:19:22
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Μαθηματικά και Πληροφορική από πτυχιούχο ΑΠΘ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Μαθηματικά και Πληροφορική από πτυχιούχο ΑΠΘ. Αναλαμβάνω μαθητές τάξεων Α', Β' και Γ' Γυμνασίου για μαθήματα μαθηματικών και μαθητές Α' και Β' Λυκείου για μαθήματα μαθηματικών και πληροφορικής. Επιπλέον, αναλαμβάνω την μελέτη όλων των μαθημάτων μαθητών Δημοτικού.
Διαθέτω στους μαθητές μου επιπλέον υλικό και φυλλάδια ασκήσεων και θεωρίας στα κομμάτια της ύλης όπου το θεωρώ απαραίτητο ή όπου χρειάζεται, δίνοντας έμφαση στις αδυναμίες τους έως ότου αυτές ξεπεραστούν!

Είμαι πτυχιούχος Πληροφορικής ΑΠΘ και λάτρης των μαθηματικών. Παρόλο που πολλά παιδιά αντιπαθούν ή αποφεύγουν τα μαθηματικά, πιστεύω ότι εφόσον τα κατανοήσουν μπορεί να γίνει το αγαπημένο τους μάθημα! Προσφέρω μαθήματα δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, Θέρμη και Καλαμαριά, αλλά και εξ αποστάσεως μέσω Zoom, Discord ή οτιδήποτε άλλο σας εξυπηρετεί. Διαθέτω τάμπλετ και γραφίδα για τα ηλεκτρονικά μαθήματα. Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω του email μου ‎eleni_tutor at yahoo.com (αντικαταστείτε το 'at' με τον χαρακτήρα @) με θέμα "Ενδιαφέρομαι για μαθήματα [χ]" όπου [χ] το μάθημα και η τάξη που σας ενδιαφέρει.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας