Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Γαλατσι   >   Υπηρεσίες   >   Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες

Κυρίες με περιττο βάρος με πονους σε γαμπες και πέλματα?€ 15   (Γαλατσι)


Κωδικός αγγελίας: 69486-7-75125
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 13-10-2023 00:09:24
Απαντήστε στο: [email protected]   

Κυρίες με περιττο βάρος με πονους σε γαμπες και πέλματα? Γαλατσι νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Κυρίες με περιττο βάρος με πονους σε γαμπες και πέλματα? Γαλατσι νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Κυρίες με περιττο βάρος με πονους σε γαμπες και πέλματα? Γαλατσι νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)

Κυρίες με περιττο βάρος με πονους σε γαμπες και πέλματα? Οχι πλέον. Νεαρός εξειδικευμένος φυσιοθεραπευτης ερχεται στον χωρο σας και υποσχεται να σας χαλαρώσει απο τους πονους σε πατουσες και γαμπες .Πρωτη συνεδρία δοκιμαστικα δωρεαν . Xρόνος συνεδριας 45 λεπτα. Τιμη απο το δευτερο ραντεβου και μετα 15 ευρω. Ιδανικο για κυρίες που απασχολουνται με κοπιαστικες εργασιες οπως καθαριστριες, νοσηλευτριες . Ιδανικο για κυρίες με ασυνηθιστα μεγαλα πελματα. Ιδανικο επισης για κυρίες ανω των 50 που εχουν συχνους πονους σε γαμπες και πατουσες . Εξυπηρετω κεντρο Αθηνας και δυο φορες την εβδομαδα και περιοχες εκτος κεντρου. Στειλτε με email την περιπτωση σας (συχνοτητα του πονου - σημειο πονου - περιοχή και ηλικια) και θα σας απαντησω άμεσα.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας