Ελλάδα   >   Ν. Κεφαληνίας   >   Ιθακη   >   Πωλούνται   >   Επιχειρήσεις

Κέντρο Περιποίησης στην Ιθάκη€ 20000   (Ιθακη)


Κωδικός αγγελίας: 75950-1-67915
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 02-12-2019 18:46:37
Απαντήστε στο: [email protected]   

Κέντρο Περιποίησης στην Ιθάκη Ιθακη νομού Κεφαληνίας, Νησιά Ιονίου Επιχειρήσεις Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Κέντρο Περιποίησης στην Ιθάκη Ιθακη νομού Κεφαληνίας, Νησιά Ιονίου Επιχειρήσεις Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Κέντρο Περιποίησης στην Ιθάκη Ιθακη νομού Κεφαληνίας, Νησιά Ιονίου Επιχειρήσεις Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Κέντρο Περιποίησης στην Ιθάκη Ιθακη νομού Κεφαληνίας, Νησιά Ιονίου Επιχειρήσεις Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Προς πώληση και μόνο η εικονιζόμενη επιχείρηση κέντρο ομορφιάς κι ευεξίας -Arete Spa Ithaca- που βρίσκεται σε προνομιακό,  κεντρικό και πολυδιάβατο σημείο της πρωτεύουσας του Νησιού (Βαθύ Ιθάκης).
Η επιχείρηση θα δωθεί πλήρης ως προς τον εξοπλισμό και σε άριστη κοσμητική κατάσταση, εξαιρετικά προσιτό ενοίκιο ακινήτου 54τ.μ., έτοιμη να να εξυπηρετήσει τους πελάτες της στα παρακάτω τμήματα που στεγάζει:
*Περιποίησης άκρων και ονυχοπλαστικής (manicure/pedicure desk)
*Αισθητικής περιποίησης και καθαρισμού προσώπου με μέθοδο ατμομασάζ (Face care & Steam Cleanse)
*Ιχθυοθεραπείας (Garra Rufa Fish Spa Pedicure)
*Αίθουσα Μασάζ κι αποτρίχωσης (Massage and Wax Room)

Ειδικότερα περιλαμβάνονται: Boutique σταθμός κονίας pedicure με υδραυλική εγκατάσταση, κλίβανος αποστείρωσης εργαλείων, φουρνάκι νυχιών της Peggy Sage, γραφείο manicurist με συνοδευτικά έπιπλα(καρέκλα, πολυθρόνα, υποπόδιο) για την περιποίηση άκρων.Συσκευή ατμοθεραπείας, kit προσθετικής βλεφαρίδων για την περιποίηση προσώπου. Boutique κατασκευή κονίας για ποδόλουτρο με υδραυλική εγκατάσταση, 2 Γυάλες (Custom παραγγελίας) με φίλτρο καθαρισμού και θρόνο για την Ιχθυοθεραπεία. Για τα μασάζ και την αποτρίχωση κρεβάτι ξύλινο με ρύθμιση μήκους για τον λαιμό και χώρο αποθήκευσης, 2o φορητό(με αναδίπλωση) κρεβάτι εξωτερικών ραντεβού.
Επιπλέον, χειροποίητη reception από ξύλο με πολυθρόνα γραφείου και μικρό σύνθετο και ένα ακόμη βοηθητικό έπιπλο στον κυρίως χώρο. Ξύλινη αναδιπλούμενη καρέκλα με σκαμπό και τραπέζι γενικής χρήσης.  Εντοιχισμένη ραφιέρα κι ένα βοηθητικό έπιπλο στο δωμάτιο μασάζ. LG Τηλεόραση 49", Κλιματισμός. Χειροποίητο διακοσμητικό τοίχου, καθρέπτης τοίχου και πινακίδα του μαγαζιού με banner.  
Από Αναλώσιμα κι εφόσον αυτά ζητηθούν από σοβαρά ενδιαφερόμενους: Λευκά Είδη, Τροφή των Ψαριών Garra Rufa, επαρκή ποικιλία μανό, ρολό επίστρωσης για το μασάζ.
Η επιχείρηση ως προς την τελική από εμένα διαμόρφωση των χώρων της (Ντουζιέρα-WC με προθάλαμο, Δωμάτιο Massage, Πυροσβεστήρες και Κόκκινο Βιβλίο), συμμορφώνεται με όλους τους νόμιμους κανονισμούς της Υγειονομικής Αρχής. Διαθέτει επίσης απενεργοποιημένο site με δικό του domain name και προφίλ Google My Business με ένδειξη χάρτη.
Προσοχή,
Η επιχείρηση ως προς ό,τι αυτή περιέχει σε εξοπλισμό, έπιπλα, αναλώσιμα και λοιπά μικροαντικείμενα, πωλείται και ανεξάρτητα του ενοικιαζόμενου χώρου της με έξοδα συσκευασίας και μεταφοράς που αναλαμβάνει ο αγοραστής κατόπιν συνεννόησης!
Στην περίπτωση ενδιαφέροντος για τον τωρινό χώρο στέγασης, ακολουθούνται οι τυπικές διαδικασίες σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη για τη σύσταση του νέου συμβολαίου.  

Για κάθε άλλη πληροφορία:
Τηλ: 6973457074
email:  [email protected]

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας