Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Ζωγραφος   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

Καρμική σχέση; Μάθε όλη την αλήθεια!€ 0   (Ζωγραφος)


Κωδικός αγγελίας: 74858-7-53320
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 19-04-2024 16:30:18
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Καρμική σχέση; Μάθε όλη την αλήθεια! Ζωγραφος νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Η καρμική σχέση είναι ένας τύπος σχέσης που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό τον κεραυνοβόλο έρωτα και τον σεξουαλικό πόθο του άλλου μισού. Τέτοιες σχέσεις συναντάμε ελάχιστες φορές στη ζωή και η εμφάνισή τους γίνεται ξαφνικά και εντελώς απροσδόκητα.

Είναι καλό να γνωρίζουμε αν μια γνωριμία εμπίπτει στην καρμική σχέση ή αν είναι μόνο ο ενθουσιασμός της στιγμής που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι. Με μια ψύχραιμη ματιά από κάποιον εξειδικευμένο συνεργάτη μας θα μάθεις αν είναι πραγματικά καρμική σχέση η ψευδοκαρμική. Πολλές φορές οι άνθρωποι ενθουσιάζονται εύκολα και μπερδεύονται σε μια σχέση που όχι μόνο καρμική δεν είναι αλλά είναι και τοξική. Μια σύντομη επικοινωνία με έμπειρους μελλοντολόγους που έχουν ειδίκευση στις καρμικές σχέσεις θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τις προοπτικές της συγκεκριμένης σχέσης.

Κράτησε αυτόν τον αριθμό και όταν φτάσει η στιγμή ξέρεις που θα μας βρεις! Είμαστε εδώ για σένα όποτε κι αν μας χρειαστείς. 365 μέρες το χρόνο και 24ώρες καθημερινά!

Ζήσε τον έρωτα όπως σου αξίζει!

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας