Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Πειραιώς / Νήσων   >   Πειραιας   >   Μαθήματα   >   Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου

Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσικής€ 25   (Πειραιας)


Κωδικός αγγελίας: 63511-5-71105
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 03-07-2020 22:51:12
Απαντήστε στο: [email protected]   

Παραδίδονται Ιδιαίτερα Μαθήματα στο χώρο σας ή στο χώρο της Μουσικής Σχολής "Ήχων Εύρυθμων, (πλέον & Online, μέσω Skype/Messenger/Webex/Zoom), Φωνητικής, Κιθάρας, Drums, Μπουζούκι, Μπαγλαμά, Ούτι & Θεωρίας/Αρμονίας της Μουσικής.
Δυνατότητα Εξετάσεων καθώς & Πιστοποίησης των Σπουδών σας.
Πρόσθετες Παροχές σε όλους τους Σπουδαστές της Μουσικής Σχολής "Ήχων Εύρυθμων" (Χρήση Studio, Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις-Συναυλίες, Εκπτώσεις σε Μουσικούς Οίκους κ.α.)
Παροχή Κάρτας/Δελτίου σε κάθε Σπουδαστή καθώς & Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών.
FB: Μουσική Σχολή "Ήχων Εύρυθμων"
Panagiotis Simeonidis
Τηλ. Επικοιν.: 6945 657598

Γεννημένος το 1979 στη Νίκαια, ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα Κλασικής Κιθάρας στο Εθνικό Ωδείο παρ. Νίκαιας τον Σεπτέμβρη του 1987,με τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Απέργη. Το 1998 αποκτά το Πτυχίο Κλασικής Κιθάρας με βαθμό "Άριστα".Παράλληλα προσλαμβάνεται με την ιδιότητα του Δάσκαλου Κιθάρας από το Εθνικό Ωδείο. Το 2000, συνεχίζοντας τις σπουδές παράλληλα με την διδασκαλία, αποκτά τον Τίτλο Δεξιοτεχνίας με βαθμό "Άριστα". Τέλος, ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών, το 2003 αποκτά Δίπλωμα Κλασικής Κιθάρας με βαθμό "Λίαν Καλώς",πάντα υπό την εποπτεία του ιδίου καθηγητή Κου Κ.Απέργη. Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες με μουσικά σύνολα-χορωδίες,Rock σχήματα,καθώς επίσης και προσωπικά Recital στην Αττική. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Rock σχήματος "Έν Καιρώ...",το οποίο από το 1999 έως & το 2009 μετράει 10δες επιτυχημένες εμφανίσεις στα ποιο γνωστά Live Stages της Αθήνας, του Πειραιά & λοιπών εντός Λ.Α. περιοχών.Από τον Σεπτέμβριο του 2016 έχει πραγματοποιήσει το όνειρό του, Ιδρύοντας το δικό του Καλλιτεχνικό Μετερίζι, την Μουσική Σχολή "Ήχων Εύρυθμων", στην περιοχή του Πειραιά. Παράλληλα, έχει Ιδρύσει το Ελληνόφωνο Rock Μουσικό Σχήμα "Ήχων Εύρυθμων", όπου μετράει ήδη πολλές επιτυχημένες συνεργασίες & εμφανίσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας