Ελλάδα   >   Ν. Αχαϊας   >   Πάτρα   >   Μαθήματα   >   Άλλα μαθήματα

Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικής€ 12   (Πάτρα)


Κωδικός αγγελίας: 69012-5-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 08-09-2022 00:10:06
Απαντήστε στο: [email protected]   

ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΆΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.


Λίγα πράγματα για εμένα:

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών και τελείωσα πρώτος στο έτος μου . Τα ενδιαφέροντά μου ποικίλουν από Ανάλυση, Γεωμετρία, Τοπολογία σε Άλγεβρα, Στατιστική και Θεωρία Αριθμών. Έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα (συγκεκριμένα από τον Οκτώμβριο του 2020 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022) σε προπτυχιακούς φοιτητές πάνω στην Μιγαδική Ανάλυση, στην Θεωρία Συνόλων, στην Μαθηματική Ανάλυση, στην Γραμμική Άλγεβρα και στην Διαφορική Γεωμετρία. Έχω επίσης κάνει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε 10 μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για περίπου δύο χρόνια και η συνεργασία μου μαζί τους ήταν εξαιρετική, καθώς πέτυχαν τον στόχο τους όλοι οι μαθητές.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμένα και ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μου, μπορείτε να με καλέσετε στο κινητό μου: 6944974007.

Αγγελιοδότης: (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας