Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Μαθήματα   >   Μαθήματα ξένων γλωσσών

Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών€ 15   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 68272-5-81754
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 09-02-2023 15:22:35
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Μαθήματα ξένων γλωσσών Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Απόφοιτη του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών σε μικρούς και σε μεγάλους. Πέραν τις σπουδές μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, έχω σπουδάσει για ένα εξάμηνο στη Γερμανία στο Otto-Friedrich-Universität στην πόλη της Βαμβέργης. Κατέχω πτυχίο της Γερμανικής Γλώσσας του Goethe Institut καθώς και πιστοποίηση από σεμινάριο του Goethe Institut σχετικά με τη διδασκαλία της Γερμανικής ως ξένης γλώσσας.
Μέσω της πρακτικής μου άσκησης στο ινστιτούτο Γκαίτε στην Θεσσαλονίκη είχα την ευκαιρία να εφαρμόσω στην πράξη όσα είχα διδαχθεί κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η πρακτική άσκηση μου έδωσε επίσης την ευκαιρία να μάθω σε βάθος τις διαφορές μεταξύ των διαφόρων επιπέδων γλωσσομάθειας και έτσι να έχω πλέον την ικανότητα να κρίνω πότε ένας μαθητής/μία μαθήτρια είναι κατάλληλα προετοιμασμένος/η και εφοδιασμένος/η με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για τις εξετάσεις. Πέραν τούτου διδάσκω εδώ και έναν χρόνο τόσο σε μικρά παιδιά όσο και σε ενήλικες.
Έχοντας ζήσει ένα εξάμηνο στη Γερμανία και εκπονώντας εκεί τις σπουδές μου έχω μάθει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για την κουλτούρα και την καθημερινή ζωή των Γερμανών. Σαν καθηγήτρια επιθυμώ να εντοπίσω τις αναγκές του κάθε μαθητή και της κάθε μαθητρίας και έχοντας τες σα βάση να σχεδιάσω μία διδακτική ώρα κατάλληλη για τον καθένα τους .
Στόχος μου είναι η διαδραστική και εκσυγχρονισμένη διδασκαλία. Έχοντας πλέον στην διάθεσή μας μία πληθώρα από διαδικτυακές εφαρμογές ο σχεδιασμός ενός διαδραστικού μαθημάτος καθίσταται πολύ πιο προσιτός. Επιπλέον λαμβάνω υπόψη οι αναγκές και τα ενδιαφέροντα του κάθε μαθητή και της κάθε μαθήτριας έτσι ώστε να υπάρξει επιτυχή διδασκαλία.
Δοκιμάζοντας και θέτοντας σε εφαρμογή όσες διδακτικές μεθόδους έχω μάθει φοιτώντας στο Αριστοτελέιο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονικής μπορώ να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μου και να προχωρήσω στις κατάλληλες επιλογές και αποφάσεις με στόχο την επιτυχια του εκάστοτε μαθητή και της εκάστοτε μαθήτριας.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας