Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Καλαμαρια   >   Μαθήματα   >   Μαθήματα Η/Υ - πολυμέσων

Ιδιαίτερα Μαθήματα Web & Η/Υ απο€ 15   (Καλαμαρια)


Κωδικός αγγελίας: 70059-5-84692
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 16-03-2023 01:03:10
Απαντήστε στο: [email protected]   

Ιδιαίτερα Μαθήματα Web & Η/Υ απο Καλαμαρια νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Μαθήματα Η/Υ - πολυμέσων Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Είμαι φοιτητής και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα στον τομέα του web development, UI/UX και βασικών δεξιοτήτων Η/Υ. Εάν ενδιαφέρεστε για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας σε αυτούς τους τομείς, είμαι εδώ για να βοηθήσω! Τα μαθήματα μου είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες των αρχαρίων και των προχωρημένων μαθητών. Θα μάθετε τα βασικά στοιχεία της ανάπτυξης ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένης της HTML, της CSS, της JavaScript και της jQuery μαζί με άλλες βιβλιοθήκες οπως για παράδειγμα η React. Θα εξετάσουμε επίσης τον τομέα του UI/UX και θα μάθετε τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων των αρχών σχεδιασμού και της διεπαφής χρήστη.

Επιπλέον, θα εξετάσουμε βασικές δεξιότητες Η/Υ που απαιτούνται για την ανάπτυξη ιστοσελίδων, όπως η χρήση λογισμικού και η διαχείριση αρχείων.

Αναζητώ μαθητές που είναι πρόθυμοι να μάθουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, στον τομέα της ανάπτυξης ιστοσελίδων και του UI/UX. Τα μαθήματα μου είναι εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις δεξιότητες του κάθε μαθητή και για όλες τις ηλικίες. Θα εργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα μαθημάτων που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να επιτύχετε τους στόχους σας.
Επίσης, έχω ευέλικτο πρόγραμμα, οπότε μπορούμε να βρούμε ένα ωράριο που να σας βολεύει.

Εάν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα μου και θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email. Είμαι πάντα διαθέσιμος για να απαντήσω σε όποιες ερωτήσεις ή ανησυχίες έχετε. Ευχαριστώ πολύ και ανυπομονώ να σας γνωρίσω!
- Κωνσταντίνος

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας