Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Πειραιώς / Νήσων   >   Σαλαμινα   >   Μαθήματα   >   Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε τάξεις Γυμνασίου και Λυκείο€ 7   (Σαλαμινα)


Κωδικός αγγελίας: 66249-5-77554
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 21-09-2021 12:00:43
Απαντήστε στο: [email protected]   

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με επιλεγμένη κατεύθυνση Κλασικό και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με βαθμό 7.67, Λίαν Καλώς. Παραδίδω ιδιαίτερα σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα σε τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, τιμή 7€ την ώρα για Γυμνάσιο και 10€ την ώρα για Λύκειο. Παρέχεται δυνατότητα τηλεμαθημάτων. Παρέδιδα ιδιαίτερα σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα σε τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου στην περιοχή της Νίκαιας για 3 έτη, από το 2016-2019 και διαδικτυακά μαθήματα από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι σήμερα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974676732

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε τάξεις Γυμνασίου και Λυκείο Σαλαμινα νομού Αττικής - Πειραιώς / Νήσων, Αττική Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε τάξεις Γυμνασίου και Λυκείο Σαλαμινα νομού Αττικής - Πειραιώς / Νήσων, Αττική Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (μικρογραφία 1)
Ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε τάξεις Γυμνασίου και Λυκείο Σαλαμινα νομού Αττικής - Πειραιώς / Νήσων, Αττική Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (μικρογραφία 2)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας