Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Πωλούνται   >   Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου

Η πολυθρόνα που μεταμορφώνεται είναι ένα όνειρο€ 135   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 84266-1-32856
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 21-01-2023 11:39:49
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Η πολυθρόνα που μεταμορφώνεται είναι ένα όνειρο Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Η πολυθρόνα που μεταμορφώνεται είναι ένα όνειρο Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Η πολυθρόνα που μεταμορφώνεται είναι ένα όνειρο Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Η πολυθρόνα που μεταμορφώνεται είναι ένα όνειρο Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Η πολυθρόνα που μεταμορφώνεται είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πολυτελής και κομψή καρέκλα χωρίς πλαίσιο με κίνηση του καρπού μετατρέπεται σε ένα άνετο ημικυκλικό στρώμα. Θα γίνει μια πρακτική και αισθητική λύση για το διαμέρισμά σας. Χρησιμοποιήστε το όπως θέλετε - για ψυχαγωγία (διάβασμα, παιχνίδια, παρακολούθηση ταινιών) και ως επιπλέον κρεβάτι για εσάς ή τους καλεσμένους σας. Το πολυτελές ιταλικό ύφασμα θα φαίνεται υπέροχο σε κάθε εσωτερικό χώρο και σε όλους θα αρέσει η ευκαιρία να φτιάξουν ένα στρώμα από μια καρέκλα. Κατάλληλο για παιδικό δωμάτιο - ιδανικό για ανάγνωση βιβλίων, παιχνίδι στο tablet ή παρακολούθηση ταινιών. Και σε περίπτωση σοβαρής κόπωσης θα είναι ένα υπέροχο μέρος ύπνου.

Για να επιτύχετε τη μέγιστη άνεση, αυξήστε ή μειώστε την τάση Velcro. Όσο πιο πολύ σφίγγετε το Velcro στην πλάτη της καρέκλας, τόσο πιο ίσια θα είναι η πλάτη σας. Αντίθετα, όσο πιο χαλαρά στερεώσετε το Velcro, τόσο πιο απαλή θα είναι η καρέκλα.

πλάτος καθίσματος 82 cm, ύψος 60 cm.
σαν στρώμα μήκους 156, πλάτους 77
ζυγίζει 4 κιλά

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας