Ελλάδα   >   Ν. Ευβοίας   >   Λιμνη   >   Ακίνητα   >   Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών

Γκαρσονιέρα ιδιόκτητη σε παραθαλάσσιο χωριό στις Ροβιές€ 35   (Λιμνη)


Κωδικός αγγελίας: 66120-3-77617
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 14-07-2021 19:31:13
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Γκαρσονιέρα ιδιόκτητη σε παραθαλάσσιο χωριό στις Ροβιές Λιμνη νομού Ευβοίας, Στερεά Ελλάδα Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Γκαρσονιέρα ιδιόκτητη σε παραθαλάσσιο χωριό στις Ροβιές Λιμνη νομού Ευβοίας, Στερεά Ελλάδα Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Γκαρσονιέρα ιδιόκτητη σε παραθαλάσσιο χωριό στις Ροβιές Λιμνη νομού Ευβοίας, Στερεά Ελλάδα Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Γκαρσονιέρα ιδιόκτητη σε παραθαλάσσιο χωριό στις Ροβιές Λιμνη νομού Ευβοίας, Στερεά Ελλάδα Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Ενοικιάζεται ιδιόκτητη γκαρσονιέρα ,στο παραθαλάσσιο χωριό της βόρειας Εύβοιας ,τις Ροβιές,σε κτήμα με είσοδο τόσο από την θάλασσα όσο και από τον δρόμο, που οδηγεί στην πλατεία του χωριόυ. Πλήρως επιπλωμένη, κουζίνα,μπάνιο, υπνοδωμάτιο (βλέπε φωτογραφίες).Η αυλή/κτήμα, είναι μεγάλης έκτασης και απαρτίζεται απο πλήθος φυτών δημιουργούντας ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο που σας απλώνεται με μιας, με του που ανοίξετε την πόρτα του οικήματος, για να απολαύσετε τον καφέ σας ,στο σετ βεράντας στην μπροστινή πλευρα. Η πεντακάθαρη θάλασσα είναι σε απόσταση αναπνοής και δευτερόλεπτα απο την περίφημη ταβέρνα της κυρίας Λίτσας που διαθέτει και πολλά μαγειρευτά πιάτα ικανοποιώντας όλους του ουρανίσκους. Κατάλληλο μέρος για να χαλαρώσετε από την πόλη και να μην έχετε την βαβούρα ενος ξενοδοχείου εφόσον θα είστε αυτόνομοι στην γκαρσονιέρα του κτήματος. Επιπροσθέτως, το χωριό διαθέτει Ενετικό πύργο που διασώζεται ολόκληρος μεχρι και σημερα και είναι εύκολα προσβάσιμος. Τέλος ,αρκετά κοντά ειναι η μονή του Οσίου Δαυίδ ,η Λίμνη με το νησιώτικο τοπίο της,τα Λουτά Αιδηψού ,τα Λιχαδονήσια και πολλοί άλλοι όμορφοι προορισμοί που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.

Εμβαδόν: 50 τ.μ. (0.7 ευρώ/τ.μ.)
Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: Α
Υπνοδωμάτια: 2 υ/δ
Σκυλιά ΟΧΙ αποδεκτά
Γάτες ΟΧΙ αποδεκτές
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας