Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Άλλες υπηρεσίες

Για μερική απασχόληση, ή για άτομα που αναζητούν καριέρα με   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 72625-7-80545
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 04-02-2022 12:27:56
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Η Μοναδική καινοτόμα εταιρεία στον πλανήτη που άλλαξε και συγκλόνισε το παραδοσιακό δικτυακό marketing ( mlm ) - και το affiliate marketing παγκόσμια ! Ξεκίνησε το 2010 με έδρα την Κορέα με χρηματοδότηση από το κράτος δημιουργώντας ένα σύστημα που να μπορεί να ασχοληθεί όλος ο κόσμος, με προϊόντα που θα ελέγχονται και θα πιστοποιούνται από το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο στον κόσμο μετά την Nasa που είναι Η KAERI https://atom.kaeri.re.kr/ ( Ινστιτούτο ατομικής ενέργειας στην Κορέα ) και με ένα σύστημα πληρωμών να είναι δίκαιο για όλους ! Αυτό την έφτασε σε 10 χρόνια να αναπτυχθεί σε 16 χώρες με τζίρο το 2019 1δις 300 εκατομμύρια και μέσα σε αυτή την παγκόσμια πανδημία και οικονομική κρίση το 2020 έφτασε στο 1δις 700 εκατομμύρια.
Μια επαναστατική ιδέα που καθοδηγεί νέες δυναμικές και με την υποστήριξη μέσα από το σύστημα μας δημιουργούμε μια νέα ΓΕΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ χωρίς κεφάλαιο που να μπορεί να το κάνει ο καθένας, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς ρίσκο, χωρίς οικονομικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς με σιγουριά για το μέλλον!
Οι παγκόσμιοι οικονομικοί αναλυτές από CNN την έχουν κατατάξει στην 7 θέση στην παγκόσμια αγορά στην βιομηχανία των απευθείας πωλήσεων ! Και η πρόβλεψη τους είναι ότι έως το τέλος αυτής της δεκαετίας θα είναι στην 1 θέση μπροστά από εκατοντάδες εταιρείες που είναι στην παγκόσμια αγορά ήδη πάνω από 50 χρόνια
28 Ιουλίου ξεκινήσαμε Ελλάδα και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση
Αναζητώ άτομα ανήσυχα, δραστήρια, πού αναζητούν νέες ευκαιρίες, νέες ιδέες, και θέλουν να είναι ανεξάρτητοι !
Να εργαστούν για τα δικά τους όνειρα καλύπτοντας τις δικές τους ανάγκες ! Και που θα τους εξασφαλίσει οικονομικά αυτούς και την οικογένεια τους με σταθερότητα για το μέλλον!
Και θα ασχοληθούμε με την ενημέρωση και με την δικτύωση. Την ανάπτυξη αυτής της εκπληκτικής ιδέας στην ελληνική αγορά,και όχι μόνο. Ανοίγοντας μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα για πολύ κόσμο.
Συνάπτεται σύμβαση ανεξάρτητης συνεργασίας .
Παρέχετε εκπληκτικό πακέτο με πηγές εισοδημάτων - μπόνους - ταξίδια
Άμεσο εισόδημα πληρωμή κάθε εβδομάδα ! Κάθε 15 ημέρες έξτρα μπόνους ! Από τον 4 μήνας συνεργασίας και μετά από την προσωπική σας εξέλιξη δημιουργείται εγγυημένο μηνιαίο εισόδημα 2.000 ευρώ και άνω.
Η Παγκόσμια αγορά εργασίας άλλαξε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Αν δεν προλάβεις τις αλλαγές θα σε προλάβουν αυτές.
Διαβάστε προσεκτικά την ενημέρωση και σύντομα θα επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί σας για περισσότερες εξηγήσεις και για να κλείσουμε μια online συνάντηση για την πλήρη ενημέρωση σχετικά με την δραστηριότητα μας .
Με εκτίμηση
ΜΑΡΙΑ
6908852425

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Ζήτηση (Ζητώ κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας