Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Μαθήματα   >   Μαθήματα ξένων γλωσσών

Γαλλική γλώσσα με βασικό εργαλείο τα Οπτικοακουστικά Μέσα€ 12   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 63206-5-70369
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 25-05-2020 10:20:25
Απαντήστε στο: [email protected]   

Γαλλική γλώσσα με βασικό εργαλείο τα Οπτικοακουστικά Μέσα Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Μαθήματα ξένων γλωσσών Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Απόφοιτη της σχολής 'Τεχνών, Λογοτεχνίας και Γλωσσών' του Πανεπιστημίου της Νέας Σορβόννης στο Παρίσι, όπου και έζησα και εργάστηκα για πέντε χρόνια. Η ειδίκευσή μου αφορά την Παιδαγωγική της εικόνας και του κινηματογράφου και χρησιμοποιώ μεθόδους που περιλαμβάνουν ποικίλο οπτικοακουστικό υλικό, ως βασικό εργαλείο εκμάθησης της γλώσσας.
Έχω μεγάλη εργασιακή εμπειρία ενασχόλησης με παιδιά και νέους και σε κινηματογραφικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια και αναλαμβάνω μαθήματα Γαλλικών στα πρώτα επίπεδα (DALF), καθώς και στην προετοιμασία και σύνταξη επιστολών εκδήλωσης ενδιαφέροντος (lettres de motivation) για εισαγωγή σε γαλλικά πανεπιστήμια, αλλά και για υποψηφιότητα σε θέσεις εργασίας.
Τα μαθήματα απευθύνονται τόσο σε παιδιά, όσο και σε ενήλικες όλων των ηλικιών, που επιθυμούν είτε να μάθουν εις βάθος την γαλλική γλώσσα και να ενισχύσουν το βιογραφικό τους, είτε απλά να έρθουν σε επαφή με την γαλλική γλώσσα και την γαλλική κουλτούρα.
Μέσω της ειδίκευσής μου πάνω στην Παιδαγωγική της εικόνας και την ενασχόλησή μου με καινοτόμους τρόπους διδασκαλίας που χρησιμοποιούν ως βασικό εργαλείο τα Οπτικοακουστικά Μέσα, μπορώ να προσφέρω ένα επιπλέον πλεονέκτημα στους μαθητές, καθώς, μαθαίνοντας την γλώσσα, αποκτούν ταυτόχρονα σημαντικές δεξιότητες κατανόησης και χειρισμού της Οπτικοακουστικής Γλώσσας, εξαιρετικά χρήσιμες στην εποχή που ζούμε που χαρακτηρίζεται από την κυριαρχία της εικόνας και των Νέων Μέσων.

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας