Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Μαθήματα   >   Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου

Φωνητική, Σύγχρονο Τραγούδι€ 20   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 63257-5-70451
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 30-03-2024 14:15:27
Απαντήστε στο: [email protected]   

Φωνητική, Σύγχρονο Τραγούδι Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Φωνητική, Σύγχρονο Τραγούδι Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου Μαθήματα (μικρογραφία 1)
Φωνητική, Σύγχρονο Τραγούδι Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου Μαθήματα (μικρογραφία 2)
Φωνητική, Σύγχρονο Τραγούδι Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου Μαθήματα (μικρογραφία 3)

Μαθήματα φωνητικής και σύγχρονου τραγουδιού! Το πρώτο μάθημα δωρεάν, συν συζήτηση για τους στόχους του μαθητή! Περιοχές Αθήνα, Εύβοια, από κοντά ή και online!

Είμαι απόφοιτος του ωδείου Ρυθμός Βόλου με πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού με βαθμό Άριστα, καθώς και μεταπτυχιακή απόφοιτος μουσικής με τίτλο MA in Music Performance – Voice (2017-2018) Kingston University of London. Η διπλωματική μου έρευνα εχει τιτλο Singing with growl: Methods and Techniques.

Οι σπουδές μου στη φωνητική διαρκούν πανω από 14 χρόνια (2005-2018): Δημοτικό Ωδείο Νέας Ιωνίας Βόλου (2005-2009), Ωδείο «Ρυθμός» Βόλου (2010-2011), Ωδείο Βορείου Ελλάδος (Θεσσαλονίκη 2012-2013) και ιδιαίτερες σπουδές με καθηγήτριες τις: Εύη Σιαμαντά (Θεσσαλονίκη 2013-2014), Ιόλη Σκούρτη (Βόλος 2005-2011) και Αλίκη Δουρμάζερ-έρευνα εναλλακτικών τρόπων φώνησης και σκηνικής παρουσίας (Θεσσαλονίκη 2015-2016), Susan Blair (modern vocals) και Meredith White (jazz-αυτοσχεδιασμός) (2017-2018) στα πλαίσια των μεταπτυχιακών μου σπουδων.

Επίσης, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Bachelor and Integrated Master, 2010-2016): Εκπόνηση διπλωματικής εργασίας με θέμα τις τεχνικές φωνητικής στο musical.

Με σκοπό τον συνδυασμό της φωνητικής τέχνης με άλλα είδη τεχνών και την παρατήρηση της αλληλεπίδρασής τους, έχω διδαχθεί διαφορα είδη χορου από το 2005 έως το 2017: Jazz, Oriental, Μοντέρνο χορό, Latin, Σύγχρονο, Μπαλέτο,Ταγκό, Musical. Επίσης εχω παρακολουθήσει μαθήματα σωματικού θεάτρου πιάνου, κιθάρας, θεωρητικών της μουσικής, ηχοληψίας, ελευθέρου σχεδίου, καθώς εχω συμμετοχή και σε ανάλογα σεμιναρια.

Παραδίδω μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού, ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου. Απευθύνομαι σε όλες τις ηλικίες. Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Φοιτητές Μεταπτυχιακού, Διδακτορικούς, Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει:
Στα μαθήματά μου διδάσκω σύγχρονο τραγούδι, τις βάσεις της φωνητικής εκπαίδευσης, βαθύτερη γνώση της λειτουργίας του σώματος σε σχέση με τη φώνηση (ανατομία και κατανόηση της φωνητικής λειτουργίας του σώματος) και συνείδηση της φωνής μέσω εξάσκησης του αυτιού και της συγκέντρωσης. Οι τεχνικές προστασίας της φωνής προς αποφυγή βλαβών του φωνητικού συστήματος, καθώς και η έρευνα πάνω στην εναλλαγή χρήσης των αντηχείων του ανθρώπινου σώματος κατά τη φώνηση και κατά συνέπεια οι ανάλογες αλλαγές της ποιότητας της φωνής, είναι σημαντικά στοιχεία των μαθημάτων. Επίσης, στα μαθήματα παρέχεται συμβουλευτική όσον αφορά θέματα διατροφής, άσκησης, υγείας και προγράμματος ζωής των ενδιαφερομένων. Τέλος δίνεται έμφαση, αν αυτό είναι επιθυμητό από το μαθητή, στο συνδυασμό τεχνικών χορού και θεάτρου με τη φώνηση.

Η διδακτική μου προσέγγιση μου έχει ως κέντρο τον χαρακτήρα, τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις και τους στόχους του διδασκόμενου. Προτεραιότητά μου είναι η στήριξη της μοναδικότητας του κάθε μαθητή. Οι κανόνες της μουσικής συλλειτουργούν με τα ατομικά στοιχεία του μαθητή, ώστε να αποτελούν εξελικτικό κίνητρο και όχι περιοριστικό μέσο. Ο στόχος μου είναι η προώθηση της κριτικής σκέψης του μαθητή, ώστε να μαθει να λειτουργεί αυτόνομα, έχοντας λάβει μια ολιστική γνώση της λειτουργίας του σωματος και της ψυχολογίας του ως εργαλεία φωνητικής, αντιμετωπίζοντας τη φωνή ως μουσικό όργανο.

Αντιλαμβάνομαι την εκπαιδευτική διαδικασία ως αποτέλεσμα συνεργασίας. Συνεπώς, με τη βοήθεια του διαλόγου και της ουσιαστικής επικοινωνίας, στοχεύω στη δημιουργία ενός ελεύθερου πεδίου έκφρασης για τις ανάγκες ενός μαθητή.


Online διδασκαλία:

Μου αρέσει πολύ η διδασκαλία μέσω internet, καθώς αυτό με βοηθά να επικοινωνήσω την τέχνη μου με ανθρώπους όχι μόνο από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και απ΄όλο τον κόσμο. Είμαι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα κατάλληλα ηλεκτρονικά εξαρτήματα για να κάνω τα μαθήματά μου να έχουν την αίσθηση μιας πρόσωπο με πρόσωπο διδακτικής εμπειρίας. Χρησιμοποιώ δύο κάμερες για να φαίνομαι από δυο διαφορετικές οπτικές γωνίες, ώστε να δείχνω την κατάλληλη στάση του σώματος στο τραγούδι με τον καλύτερο τρόπο, χρησιμοποιώ επίσης καθρέφτες, βιβλία, πίνακες για να γράφω σχετικά με τη μουσική θεωρία και φυσικά το πιάνο μου, μικρόφωνα και ενισχυτές. Μου αρέσει να διαμορφώνω τις συνθήκες έτσι ώστε οι μαθητές να αισθάνονται ότι είμαι εκεί, κοντά τους, σαν να γίνεται το μάθημα σε φυσικό χώρο!

Επαγγελματική Εμπειρία
Διδασκαλία Σύγχρονου Τραγουδιού (2017- σήμερα)

Ζωντανές εμφανίσεις: Σε διάφορες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο (έντεχνο, ποπ, ροκ) σε συνεργασία με μαγαζιά, όπως Πρώτο Πάτωμα, Barrister, Kismet, Δον Κιχώτης, Barωδος, U Fleku, Aiorodromio, στο μπαρ του ξενοδοχείου Δίας στον Πλαταμώνα κ.ά. Σε κάποια υπήρχε προσωπική συνοδεία φωνής με αρμόνιο. Οργάνωση σχηματισμού μουσικών γκρουπ ως leader, σχεδιασμός μουσικού και σκηνικού προγράμματος. (Θεσσαλονίκη 2011-2016).

Παραστάσεις musical performance: Με την επαγγελματική ομάδα musical “K's Blink” στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Δεκέμβριος 2015, Μάρτιος 2016), συμμετοχή στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Musical του ΑΠΘ. Επερχόμενες παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Φεβρουάριο του 2017.

Εμπειρία από ηχογραφήσεις σε studio (home studios και επαγγελματικά): Ως πρώτη φωνή ή συνοδεία φωνητικών (demos με διασκευές γνωστών τραγουδιών ξένου ρεπερτορίου κατά κύριο λόγο) (Θεσσαλονίκη, 2013-2016). Συμμετοχή σε δίσκο έντεχνου ρεπερτορίου με τίτλο «Ονείρων Πράξη» του τραγουδιστή Στάθη Βασιλειάδη ως δεύτερα φωνητικά (Θεσσαλονίκη, άνοιξη 2016)

Συμμετοχή στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ Φούστανης με βραδιά έντεχνου και λαϊκού ρεπερτορίου (Αύγουστος 2013)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό χορού Open Salonica- 1η Θέση στην Κατηγορία modern jazz (Θεσσαλονίκη, Μάρτιος 2014)

Εμφανίσεις σε εκδηλώσεις χορού με την ομάδα modern jazz χορού “Avant Garde” με χορογράφο την Ασπασία Βασιλάκη (Θεσσαλονίκη 2012-2013)

Συμμετοχή στη Θεατρική ομάδα «Βουβό Χειροκρότημα» (Θεσσαλονίκη 2011)

Συμμετοχή σε εκδήλωση αγώνων ποδοσφαίρου ως μαζορέτα με τη σχολή χορού “Chorus Line” (Βόλος, 2006)

Σκηνοθεσίες παραστάσεων λίγων λεπτών στα πλαίσια μαθημάτων της σχολής θεάτρου με τίτλους :«Ο κύκλος με την κιμωλία» του Μπρεχτ, «Άρρηκτος δεσμός» δικής μου συγγραφής και «Oblivion» με προσωπικό γραπτό κείμενο)

Παρουσιάσεις σκηνογραφικών κατασκευών, όπως μαριονέτα, μάσκες, σκηνικά αντικείμενα, τέχνη trash art, κάποια από τα οποία παρουσιάστηκαν σε καλλιτεχνικές εκθέσεις, στα πλαίσια μαθημάτων της σχολής θεάτρου.

Μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά και ενηλίκους στα πλαίσια εργασιών της σχολής θεάτρου.

Συμμετοχή στη θεατρική ομάδα του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου (Θεσσαλονίκη 2013)

Συμμετοχή στον ετήσιο διαγωνισμό μπάντας στο Eightball (Θεσσαλονίκη, άνοιξη 2014)

Συμμετοχή σε χορωδίες όπως: Μικτή χορωδία Θεσσαλονίκης (συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο μουσικό αφιέρωμα στον Κ.Π.Καβάφη με ερμηνευτή το Γιώργο Νταλάρα σε συνθέσεις του Αλέξανδρου Καρόζα-Θεσσαλονίκη 2014) και χορωδία Αγίου Κυρίλλου και Μεθοδίου (Θεσσαλονίκη 2014).


Πρόσθετα:
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν!

Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας