Ελλάδα   >   Ν. Δράμας   >   Δράμα   >   Υπηρεσίες   >   Συγγραφή - Επιμέλεια - Μετάφραση

Εργασίες Εξαμήνου – MasterPen€ 80   (Δράμα)


Κωδικός αγγελίας: 73204-7-67498
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 14-01-2024 19:08:10
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Εργασίες Εξαμήνου – MasterPen Δράμα νομού Δράμας, Μακεδονία Συγγραφή - Επιμέλεια - Μετάφραση Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υποστήριξη στην εκπόνηση σε Εργασίες Εξαμήνου προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, οποιουδήποτε επιστημονικού πεδίου των πανεπιστημίων της Ελλάδας, Κύπρου, του εξωτερικού και των Ανοικτών Πανεπιστημίων Ελλάδας και Κύπρου σε τιμές που δεν θα υπερβούν τον προϋπολογισμό σας.
Εμπιστεύεστε το Φοιτητικό Φροντιστήριο MasterPen διότι εμείς παρέχουμε πλύτιμη βοήθεια σε Εργασίες Εξαμήνου οι οποίες συμμορφώνονται με τις συμβάσεις που αφορούν την πρωτοτυπία και τις παραμέτρους ποιότητας και δεν συνιστούν ζητήματα λογοκλοπής.!

Καταγράφουμε Ρεκόρ Ικανοποίησης πελατών διότι:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
Εμείς δεν σας αντιμετωπίζουμε ως μία ακόμη επιχειρηματική συναλλαγή. Θα σας δώσουμε προσφορά μόνο εφόσον ο συγγραφέας που προτίθεται να αναλάβει τη συγγραφή της εργασίας σας έχει κριθεί ως κατάλληλος για την εκπόνηση του έργου σας βάσει του ακαδημαϊκού του επιπέδου, των θετικών αξιολογήσεων που λαμβάνει από τους πελάτες μας, του τομέα ειδίκευσης του, της πολυετούς συγγραφικής εμπειρίας του και μας έχει διαβεβαιώσει ότι έχει κατανοήσει πλήρως τα ζητούμενα της εργασίας και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της με υπευθυνότητα και συνέπεια.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Η διαφάνεια προ της έναρξης αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας καθορίζει την αξιοπιστία μιας εταιρείας. Φροντίζουμε να είμαστε διαφανείς από την πρώτη κιόλας επικοινωνία και να σας κοινοποιούμε κάθε όρο της διαδικασίας συνεργασίας καθώς εμείς δεν συνεργαζόμαστε με ψιλά γράμματα και κρυφές χρεώσεις.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
Σας παρέχουμε:
20% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία
25% έκπτωση στους αφοσιωμένους πελάτες μας.
25% έκπτωση σε μαζικές παραγγελίες
20 – 25% έκπτωση σε ομαδικές αναθέσεις
Οι Masters της ακαδημαϊκής συγγραφής έχουν φροντίσει να λαμβάνετε έργα υψηλών προδιαγραφών από επαγγελματίες συγγραφείς που η συγγραφή είναι τέχνη, σε τιμές που θα καταπλήξουν εσάς και τους φίλους σας!

TAKE FIVE ΥΠΗΡΕΣΙΑ - ΓΙΑ VIP ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Είναι η VIP υπηρεσία που προσφέρουμε στους εκλεκτούς πελάτες μας που μας έχουν αναθέσει άνω των 5 εργασιών τους. Αυτούς τους πελάτες τους τιμούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση και τους ανταμείβουμε με την υπηρεσία TAKE FIVE. Στην 6η εργασία, ανεξαρτήτως έκτασης, ακαδημαϊκού επιπέδου και πολυπλοκότητας θα σας παράσχουμε έναν από τους 5-star συγγραφείς για να σας βοηθήσει στη συγγραφή της εργασίας σας στη basic τιμή με στόχο τη 5 star βαθμολογία σας.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ
Επιλέγουμε τους ακαδημαϊκούς συγγραφείς μας βάσει μιας αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης που δίνει έμφαση σε κρίσιμες πτυχές: Προσόντα, Απόδοση, Πρωτοτυπία, Εφευρετικότητα και Ποιότητα. Βασιζόμαστε στο τετράγωνο της επιτυχίας το οποίο είναι το ASAP (Affordability, Plagiarism Free Solution, Availability and Professionalism) που σημαίνει Προσιτότητα στις τιμές, Ακαδημαϊκές λύσεις χωρίς λογοκλοπή, Διαθεσιμότητα του κατάλληλου συγγραφέα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εργασίας σας και το ακαδημαϊκό σας επίπεδο και Επαγγελματισμός.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Οι συγγραφείς μας έχουν αποφοιτήσει από φημισμένα πανεπιστήμια της Ελλάδας, Κύπρου, Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανίας, Γαλλίας, Αυστρίας, Ισπανίας και των Η.Π.Α. και διαθέτουν τουλάχιστον 1 μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο προκειμένου να υποστηρίξουμε τους σπουδαστές που φοιτούν σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού σε πανεπιστημιακές εργασίες όλων των ακαδημαϊκών επιπέδων στην ελληνική, αγγλική, γερμανική, γαλλική και ισπανική γλώσσα.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες ακαδημαϊκής συγγραφής και έρευνας χωρίς τη χρήση πλατφόρμας προκειμένου να επιλέγουμε εμείς τον πιο κατάλληλο ακαδημαϊκό συγγραφέα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εργασίας σας και το ακαδημαϊκό σας επίπεδο και για να διατηρούμε τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας συγγραφής του έργου σας και τήρησης του χρονοδιαγράμματος. Έχουμε ενστερνιστεί μια πολιτική η οποία υποστηρίζει ότι η επιτυχία στηρίζεται στον απόλυτο έλεγχο και στην άριστη οργανωτική δομή.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ
Προ της έναρξης της συγγραφής ζητούμε να μας παρέχετε όλες τις απαραιτητες πληροφρίες γιατί θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά από την πρώτη φορά και η απόκλιση από το προσδοκώμενο για εσάς αποτέλεσμα να μην υπερβαίνει το 5%. Το έργο παραδίδεται τμηματικά προς εσάς ώστε να ελέγχεται η πορεία του από τον επιβλέποντα καθηγητή σας. Κατόπιν ελέγχου εκάστου τμήματος του έργου, προβαίνουμε σε διορθώσεις οι οποίες παρέχονται δωρεάν εφόσον μας στείλετε συγκεντρωτικά τα σχόλια/παρατηρήσεις του καθηγητή σας για το κάθε παραδοτέο/τμήμα της εργασίας.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
Οι συγγραφείς της ομάδας μας επιδεικνύουν απόλυτη συμμόρφωση με τον κώδικα ηθικής και επιστημονικής δεοντολογίας και δεν προβαίνουν σε αντιγραφή μελετών που συνιστούν ζήτημα λογοκλοπής. Η λογοκλοπή αποτελεί μια λανθασμένη επιστημονική πρακτική η οποία οδηγεί σε στασιμότητα την επιστημονική γνώση. Για αυτό δεν έχουμε καμία ανοχή στη λογοκλοπή και ελέγχουμε τις εργασίες σας για κειμενική ομοιότητα με το μόνο αξιόπιστο και αποδεκτό από την ακαδημαϊκή κοινότητα λογισμικό, το Turnitin, ώστε το ποσοστό λογοκλοπής να μην υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο που θέτει το πανεπιστήμιο σας. Κατά την παράδοση του τελικού κειμένου σας θα λάβετε μια δωρεάν αναφορά πρωτοτυπίας προκειμένου να βεβαιωθείτε για την αυθεντικότητα του έργου σας. Η βιβλιογραφική ανασκόπηση και επιστημονική έρευνα πραγματοποιούνται τηρώντας την αρχή της αντικειμενικότητας και δεν παραποιούν ούτε χειραγωγούν πρωτογενή ή δευτερογενή δεδομένα. Η προσέγγιση τους είναι αντικειμενική και χρησιμοποιούν ακέραια και ισχυρά επιχειρήματα αποφεύγοντας επικριτική γλώσσα, καταχρηστικές εκφράσεις και απόλυτους ισχυρισμούς.
Αποστείλετε email στο [email protected]
https://masterpen.gr/ergasies-examinou/

Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας