Ελλάδα   >   Ν. Πέλλης   >   Γιαννιτσα   >   Πωλούνται   >   Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου

Έπιπλα από 3 διαφορετικά διαμερίσματα€ 0   (Γιαννιτσα)


Κωδικός αγγελίας: 84374-1-84431
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 13-02-2023 00:28:58
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Έπιπλα από 3 διαφορετικά διαμερίσματα Γιαννιτσα νομού Πέλλης, Μακεδονία Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Έπιπλα από 3 διαφορετικά διαμερίσματα Γιαννιτσα νομού Πέλλης, Μακεδονία Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Έπιπλα από 3 διαφορετικά διαμερίσματα Γιαννιτσα νομού Πέλλης, Μακεδονία Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Έπιπλα από 3 διαφορετικά διαμερίσματα Γιαννιτσα νομού Πέλλης, Μακεδονία Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Σ΄ ένα διαμέρισμα 130 τετραγωνικών, υπάρχουν αποθηκευμένα, έπιπλα από 3 διαμερίσματα. Έπιπλα από το εν λόγω διαμέρισμα (το πατρικό μου δηλαδή), από το διαμέρισμα που έμενα και το ξενοίκιασα κι από το γραφείο μου που αναγκάστηκα να κλείσω.
Υπάρχουν 3 τριθέσιοι και 3 διθέσιοι καναπέδες, μία βιβλιοθήκη μέτρια σε μέγεθος, μία μικρή και μία μεγάλη η οποία χωρίζεται σε δύο μέρη. Υπάρχει μια τεράστια ντουλάπα που πιάνει από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι κι από τοίχο σε τοίχο. Υπάρχει γραφείο και τραπέζι εργασίας, τραπεζάκια, παιδικό τραπέζι για παιχνίδι με καρεκλάκια, ραφιέρες και διάφορα άλλα μικροέπιπλα.
Ο κόκκινος τριθέσιος καναπές γίνεται κρεβάτι κι έχει αποθηκευτικό χώρο. Συνοδεύεται από διθέσιο καναπέ που γίνεται κι αυτός κρεβάτι κι έχει επίσης αποθηκευτικό χώρο, και δύο πολυθρόνες. Αυτοί οι δυο καναπέδες είναι από το σαλόνι του πατρικού μου και συνοδεύονται με μια τραπεζαρία με τέσσερις καρέκλες κι ένα σκρίνιο. Τα έπιπλα του σαλονιού (κόκκινοι καναπέδες, πολυθρόνες, τραπεζαρία και σκρίνιο, είναι αχρησιμοποίητα). Ο τριθέσιος καναπές χρώματος μπλε και ας πούμε ώχρα έχει από κάτω αποσπώμενο κρεβάτι. Συνοδεύεται με διθέσιο καναπέ ίδιου χρώματος και έχει αποθηκευτικό χώρο.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου και να πάει στο διαμέρισμα για να τα δει. Δεν έχω βάλει τιμές. Οι τιμές πάνε ανάλογα με το πόσα χρήματα διαθέτετε εσείς και το πόσα αντικείμενα είστε διατεθιμένοι να αγοράσετε. Σκοπός μου, εκτός από 3-4 πράματα που υπάρχουν μέσα στο διαμέρισμα είναι να πουληθούν, επειδή ενδιαφέρομαι να πουλήσω και το ίδιο το διαμέρισμα και πρέπει ν΄ αδειάσει ο χώρος.
Επικοινωνήστε μαζί μου στο e-mail: [email protected] για να σας δώσω το τηλέφωνό μου.

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας