Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αμπελόκηποι   >   Υπηρεσίες   >   Κάστινγκ - Οντισιόν - Καλλιτεχνικά

Ενοικίαση στούντιο για Κάστινγκ - Οντισιόν€ 20   (Αμπελόκηποι)


Κωδικός αγγελίας: 76857-7-87199
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 16-03-2024 08:09:30
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Ενοικίαση στούντιο για Κάστινγκ - Οντισιόν Αμπελόκηποι νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Κάστινγκ - Οντισιόν - Καλλιτεχνικά Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Ενοικίαση στούντιο για Κάστινγκ - Οντισιόν.
20 Ευρώ την ώρα.
100 Ευρώ την ημέρα.
Φωτογράφος με ντρον, κάμερες δράσης και στούντιο πλήρους μήκους θα δημιουργήσει και θα επεξεργαστεί βίντεο για καλλιτεχνικά αποτελέσματα. Ψάχνετε να απαθανατίσετε στιγμές που κόβουν την ανάσα από μοναδικές οπτικές γωνίες; Μην ψάχνετε άλλο! Φέρνω εμπειρίας και πάθος για την οπτική αφήγηση. Είτε είστε καλλιτέχνης, ιδιοκτήτης επιχείρησης ή απλά κάποιος που εκτιμά τη δημιουργικότητα, είμαι εδώ για να μετατρέψω τις ιδέες σας σε συναρπαστικά βίντεο.

Προσφερόμενες υπηρεσίες:

1. Αεροφωτογραφία με ντρον
- Λειτουργώ ένα υψηλής ποιότητας κάμερα ντρον που καταγράφει εκπληκτικά εναέρια πλάνα. Από σαρωτικά τοπία έως δυναμικά αστικά τοπία, θα ανυψώσω το όραμά σας σε νέα ύψη.

2. κάμερες δράσης
- Η συλλογή μου από κάμερες δράσης μου επιτρέπει να καταγράφω συναρπαστικές στιγμές σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Είτε πρόκειται για ταξιδιωτικές αποδράσεις ή υπαίθριες περιπέτειες, θα δημιουργήσω δυναμικά βίντεο που θα έχουν απήχηση στο κοινό σας.

3. Πλήρους Στούντιο Παραγωγές
- Μπείτε στο υπερσύγχρονο στούντιο με κλειδί χρώματος! Με επαγγελματικό φωτισμό, πράσινες οθόνες και κορυφαίο εξοπλισμό, μπορούμε να ζωντανέψουμε τις ιδέες σας. Είτε πρόκειται για μουσικό βίντεο, διαφημιστικό περιεχόμενο ή ταινία μικρού μήκους, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

4. Επεξεργασία
- Η δημιουργία ενός συναρπαστικού βίντεο περιλαμβάνει περισσότερα από τη λήψη πλάνα. Ειδικεύομαι στην επεξεργασία μετά την παραγωγή, στην εξασφάλιση απρόσκοπτης μετάβασης, στη διαβάθμιση χρωμάτων και στην εντυπωσιακή αφήγηση. Ας μετατρέψουμε τα ακατέργαστα κλιπ σε γυαλισμένα αριστουργήματα.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας