Ελλάδα   >   Ν. Ρεθύμνης   >   Επισκοπη Ρεθυμνης   >   Ακίνητα   >   Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών

Εξοχική Κατοικία στον Κατω Πόρο Ρεθύμνου€ 60   (Επισκοπη Ρεθυμνης)


Κωδικός αγγελίας: 69021-3-84715
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 18-03-2023 20:19:02
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Εξοχική Κατοικία στον Κατω Πόρο Ρεθύμνου Επισκοπη Ρεθυμνης νομού Ρεθύμνης, Κρήτη Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Εξοχική Κατοικία στον Κατω Πόρο Ρεθύμνου Επισκοπη Ρεθυμνης νομού Ρεθύμνης, Κρήτη Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Εξοχική Κατοικία στον Κατω Πόρο Ρεθύμνου Επισκοπη Ρεθυμνης νομού Ρεθύμνης, Κρήτη Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Εξοχική Κατοικία στον Κατω Πόρο Ρεθύμνου Επισκοπη Ρεθυμνης νομού Ρεθύμνης, Κρήτη Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Εξοχική Κατοικία στον Κατω Πόρο Ρεθύμνου. Το σπίτι χτίστηκε το 2010 Είναι καινούριο, επιπλωμένο. Πρόκειται για τριάρι 80 Μ2 με κήπο. Εχει δύο υπνοδωμάτια με δύο μονά κρεβατια στο καθένα και ενιαίο χωρο, καθιστικό και κουζίνα. Μπορεί να φιλοξενήσει πέντε άτομα και είναι ότι πρέπει για οικογένεια. Ο κήπος έχει δέντρα και λουλούδια. Το νοικιάζω με την ημέρα για καλοκαιρινές διακοπές. Ο Κάτω Πόρος είναι παραδοσιακός οικισμός στο δυτικό Ρέθυμνο, 20 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου, 2 Από την Αργυρούπολη και 7 από την Επισκοπή. Η πιο κοντινή θάλασσα είναι τηςΕπισκοπής αλλά δεν είναι μακριά ούτε η Γεωργιούπολη. Σε κοντινή απόσταση είναι και η λίμνη του Κουρνά. Η περιοχή μας εχει πλούσιο πράσινο, αλλά και τουριστικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Είναι εύκολη και η πρόσβαση στη νότια Κρήτη στον Πλακιά στο Δαμνόνι στο Ροδάκινο. Συννενοείστε μαζί μου στο τηλ. 6939085775. Το νοικιάζω τουλαχιστον για 10 μέρες.

Εμβαδόν: 80 τ.μ. (0.75 ευρώ/τ.μ.)
Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται
Υπνοδωμάτια: 2 υ/δ
Σκυλιά αποδεκτά
Γάτες αποδεκτές
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας