Ελλάδα   >   Ν. Κορινθίας   >   Κιατο   >   Υπηρεσίες   >   Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες

Εκγύμναση με τη μέθοδο Yogilates€ 15   (Κιατο)


Κωδικός αγγελίας: 73359-7-81713
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 16-05-2022 11:33:23
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Εκγύμναση με τη μέθοδο Yogilates Κιατο νομού Κορινθίας, Πελοπόννησος Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Εκγύμναση με τη μέθοδο Yogilates Κιατο νομού Κορινθίας, Πελοπόννησος Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Εκγύμναση με τη μέθοδο Yogilates Κιατο νομού Κορινθίας, Πελοπόννησος Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Εκγύμναση με τη μέθοδο Yogilates Κιατο νομού Κορινθίας, Πελοπόννησος Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

To "yogilates" είναι συνδυασμός δύο τεχνικών που χτίζουν ένα υγιές σώμα σε συνδυασμό με την θετική μας ψυχολογία. Είμαι πιστοποιημένη Yoga Instructor και προσφέρω συνεδρίες της τελευταίας μεθόδου γυμναστικής, κατάλληλη για κάθε σωματότυπο και κάθε ηλικία. Κατά τη συνεδρία γίνεται ενδυνάμωση των οστών και των μυών με ασκήσεις εμπνευσμένες από τον Joseph Pilates, που σμιλεύουν το σώμα, χωρίς να το καταπονούν. Μετά από κάθε "δράση"(άσκηση) πραγματοποιείται η "αντίδραση" - διάταση του συγκεκριμένου σημείου, αλλά και τεχνικές αναπνοής από την hatha yoga με αποτέλεσμα μία αίσθηση ευθυγράμμισης του σώματος και ευεξίας.
*Εξυπηρετούνται όλες οι περιοχές του Δήμου Σικυωνίων. Για συνεδρίες εκτός Δήμου η τιμή προσαρμόζεται ανάλογα τη χιλιομετρική απόσταση.

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας