Ελλάδα   >   Ν. Μαγνησίας   >   Βόλος   >   Ακίνητα   >   Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση

Διώροφη μονοκατοικία με 5 ανεξάρτητες γκαρσονιέρες€ 220000   (Βόλος)


Κωδικός αγγελίας: 64220-3-75475
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 07-10-2020 10:10:23
Απαντήστε στο: [email protected]   

Διώροφη μονοκατοικία με 5 ανεξάρτητες γκαρσονιέρες Βόλος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Διώροφη μονοκατοικία με 5 ανεξάρτητες γκαρσονιέρες Βόλος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Διώροφη μονοκατοικία με 5 ανεξάρτητες γκαρσονιέρες Βόλος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Διώροφη μονοκατοικία με 5 ανεξάρτητες γκαρσονιέρες Βόλος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Διατίθεται προς πώληση εξαιρετική μονοκατοικία 486 τ.μ., στο Μάραθο του Βόλου με απεριόριστη θέα στον υπέροχο Παγασητικό κόλπο. Πρόκειται για μονοκατοικία δύο επίπεδων, σε οικόπεδο 580 τ.μ. Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το σαλόνι, τρεις κουζίνες, η τραπεζαρία, τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, το κλειστό parking-αποθήκη καθώς και η πολύ μεγάλη βεράντα με την εκπληκτική θέα. Το ισόγειο είναι διαμορφωμένο σε δύο ξεχωριστές γκαρσονιέρες, αυτόνομες με ανεξάρτητες εισόδους η κάθε μία αλλά και σύνδεση με τον πρώτο όροφο μέσω εσωτερικής σκάλας. Η κάθε γκαρσονιέρα διαθέτει μπάνιο και κουζίνα και βεράντα με barbeque. Στο ισόγειο βρίσκεται επίσης και το λεβητοστάσιο. Υπάρχει πρόσβαση από δρόμο τόσο από τον πρώτο όροφο όσο και από το ισόγειο. Από το ισόγειο υπάρχει επίσης δρομάκι για πρόσβαση στην παραλία, η οποία απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω λέβητα πετρελαίου, και υπάρχουν ξεχωριστοί μετρητές για τον πρώτο όροφο και τις δύο γκαρσονιέρες. Στον πρώτο όροφο υπάρχει επίσης σόμπα με πυρότουβλα. Ιδανική τοποθεσία τόσο για μόνιμη όσο και για παραθεριστίκη κατοικία. Επίσης ύπαρχει δυνατότητα ενοικίασης.
Τιμή συζητήσιμη!!!

Εμβαδόν: 486 τ.μ. (452.67 ευρώ/τ.μ.)
Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: -
Υπνοδωμάτια: 5 υ/δ
Σκυλιά αποδεκτά
Γάτες αποδεκτές
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας