Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Ακίνητα   >   Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση

Διαμέρισμα 125 τ.μ. για πώληση Βούλγαρη€ 340000   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 70011-3-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 10-02-2024 21:38:36
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Διαμέρισμα 125 τ.μ. για πώληση Βούλγαρη Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Διαμέρισμα 125 τ.μ. για πώληση Βούλγαρη Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Διαμέρισμα 125 τ.μ. για πώληση Βούλγαρη Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Διαμέρισμα 125 τ.μ. για πώληση Βούλγαρη Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Σε ένα χώρο δύο επιπέδων συνολικού εμβαδού 125,29 τ.μ. (μεικτά) 91,52 τ.μ. (καθαρά) και ποσοστό επί του οικοπέδου (‰) 475,35 στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, το αρχιτεκτονικό γραφείο fruition design and construct σχεδίασε ένα σύγχρονο και υπέρκομψο διαμέρισμα Loft τριών δωματίων, με έμφαση στα φυσικά υλικά και τις γήινες αποχρώσεις.
Κύρια στοιχεία της διάταξης της κάτοψης αποτελούν οι φωτεινοί χώροι, όλοι φυσικά αεριζόμενοι με την μέγιστη χρήση κάθε τετραγωνικού μέτρου καθώς και οι άνετοι εξώστες κατά μήκος της κύριας όψης του κτηρίου επί της οδού Βούλγαρη.
Προκειμένου να εξασφαλιστεί η λειτουργικότερη διαμόρφωση της κάτοψης, δημιουργήσαμε έναν ενιαίο χώρο κουζίνας – τραπεζαρίας – καθιστικού με άμεση πρόσβαση στις μεγάλες βεράντες καθώς επίσης μια κρεβατοκάμαρα και τουαλέτα.
Τα υπόλοιπα υπνοδωμάτια με το κοινόχρηστο μπάνιο χωροθετήθηκαν στον επάνω όροφο ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη ιδιωτικότητα.
Η ιδέα για το σχεδιασμό του Project Voulgari, μπορεί να αποδοθεί γραφικά με το απόφθεγμα « Η απλότητα είναι η κεντρική ιδέα όλης της αληθινής κομψότητας ».
Το ακίνητο βρίσκετε στο καλύτερο και ασφαλέστερο σημείο της Χαριλάου επί της οδού Βούλγαρη και είναι ενεργειακής κλάσης Ά.
Διαθέτει 2 ιδιωτικές θέσεις πάρκινγκ με παροχή φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος και αποθήκη.
Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, 5' με τα πόδια από το Άλσος της Νέας Ελβετίας, το μετρό, τα εμπορικά καταστήματα και σχολεία.
Άμεση πρόσβαση στη Λεωφόρο Μουδανιών.
Η εφαρμογή προγραμματισμού βρίσκεται σε εξέλιξη.
Δίνετε η δυνατότητα πώλησης ακόμη και στα τούβλα (ημιτελές).
Σε αυτή την περίπτωση η εργολάβος εταιρία αναλαμβάνει να παραδώσει το διαμέρισμα με κουφώματα, εξωτερική θερμομόνωση παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, παροχή ύδρευσης και αποχέτευσης στην προνομιακή τιμή των 290.000€
Χωρίς μεσιτική αμοιβή.
Παρακαλώ όχι μεσίτες.

Εμβαδόν: 125 τ.μ. (2720 ευρώ/τ.μ.)
Μη Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: Α+
Υπνοδωμάτια: 3 υ/δ
Σκυλιά αποδεκτά
Γάτες αποδεκτές
Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας