Ελλάδα   >   Ν. Μαγνησίας   >   Σκοπελος   >   Ακίνητα   >   Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση

Βίλα στην Σκόπελο, Μαγνησίας€ 250000   (Σκοπελος)


Κωδικός αγγελίας: 66653-3-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 27-09-2021 13:07:58
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Βίλα στην Σκόπελο, Μαγνησίας Σκοπελος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Βίλα στην Σκόπελο, Μαγνησίας Σκοπελος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Βίλα στην Σκόπελο, Μαγνησίας Σκοπελος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Βίλα στην Σκόπελο, Μαγνησίας Σκοπελος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Το κτήμα είναι περίπου 11.000 m², αμφιθεατρικό, εντός του οποίου βρίσκεται το κτίριο στο κέντρο του κτήματος και περιβάλλεται από ένα πευκοδάσος, ελιές και δαμασκηνιές. Το βασικό κτίριο είναι διώροφο και αποτελείται από ισόγειο και όροφο (κύριους χώρους) με συνολικό εμβαδό 85m². Το βασικό κτίριο γειτνιάζει με ένα δεύτερο διώροφο πέτρινο κτίριο συνολικού εμβαδού 50m2.
Εσωτερικός Χώρος: Το βασικό κτίριο φιλοξενεί ισόγειο το σαλόνι, την κουζίνα και το μπάνιο. Η κουζίνα χωρίζετε από το σαλόνι με ένα πάσο και δίνεται πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικά είδη, μεγάλο ψυγείο και ηλεκτρική κουζίνα.
Στον επάνω όροφο στον οποίο ανεβαίνεις από μία κυκλική ξύλινη σκάλα είναι τα δύο υπνοδωμάτια και το μπαλκόνι του ορόφου το οποίο παρέχει θέα προς το πευκοδάσος μας. Και τα δύο υπνοδωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα (κρεβάτι και ντουλάπες) και έχουν το κάθε ιδιωτική πρόσβαση στο μπαλκόνι του ορόφου.
Εξωτερικός Χώρος: Το κτήμα γύρω είναι διαμορφωμένο με μεγάλες πλακοστρωμένες βεράντες, τραπέζι μεγάλο, πλήρως εξοπλισμένο μπάρμπεκιου καθώς επίσης περιλαμβάνει και ξύλινη συνθετική πισίνα. Επιπρόσθετα, το κτήμα περιέχει καρποφόρα δέντρα (Καστανιές, Δαμασκηνιά κτλ).
Τοποθεσία
Το κτίσμα βρίσκεται στην περιοχή «Ποτάμι», η οποία είναι περιτριγυρισμένη από πανύψηλα πεύκα. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια που μπορείτε να εξερευνήσετε γύρω από κτήμα. Η απόσταση από την Σκόπελο είναι 8km και από την κοντινότερη παραλία (Πάνορμο ή Αγνώντα) 4km.

Εμβαδόν: 85 τ.μ. (2941.18 ευρώ/τ.μ.)
Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: Β
Υπνοδωμάτια: 2 υ/δ
Σκυλιά αποδεκτά
Γάτες αποδεκτές
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας