Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Εργασία   >   Διαφήμιση - Δημόσιες σχέσεις

ΑΤΟΜΑ ΕΞΥΠΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΕΩΣ 40€ 800   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 90342-4-59535
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 01-08-2019 10:37:08
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Ζητούνται άτομα έξυπνα δραστήρια που να έχουν μπουχτίσει με την σημερινή τους κατάσταση και να θέλουν να κάνουν κάπου καριέρα. Χωρίς ρίσκο χωρίς κεφάλαιο και να είναι αφεντικά του εαυτού τους στην Ελλάδα από το μηδέν, χωρίς να μετατρέψουν το πτυχίο τους είτε σε διαφημιστικό σούπερ μάρκετ μοιράζοντας το και ζητιανεύοντας για μια θέση σκλάβου με 500 ευρώ μέχρι να πεθάνουν είτε σε αεροπορικό εισιτήριο για να φύγουνε όλοι από αυτή την χώρα και να μείνουν μόνο οι δημιουργοί του κακού και όλοι εσείς το νέο αίμα το ελληνικό να φύγετε από εδώ με σκοπό να αλωνίζουν αυτοί εδώ οι ταχαμ κύριοι... Και μην αναρωτιέσαι αν γίνετε ΓΊΝΕΤΕ! Γιατί απλά είμαστε 2019 εποχή της πληροφορίας και αντί όλοι να ήμαστε άπλες, όλοι λένε ότι δεν υπάρχει σωτηρία χαχαχα ναι υπάρχει απλώς πρέπει να πιούμε ένα καφέ να σου δείξω τι μπορείς να κάνεις φίλε και φίλη με πολύ αγάπη Κώστας ο πλανοβοτάριος! Τεμπέληδες δεν θέλω να μου λείπετε εγώ θέλω άτομα να βγάλουμε λεφτά και να αφήσουμε τις δικαιολογίες και της υποθέσεις και να περάσουμε στην πράξη!

Προσφέρω θέση εργασίας με μισθό 800 ευρώ
Εργασία μερικής απασχόλησης
Με σύναψη συμβολαίου
Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

ΑΤΟΜΑ ΕΞΥΠΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΕΩΣ 40 Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Διαφήμιση - Δημόσιες σχέσεις Εργασία (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ΑΤΟΜΑ ΕΞΥΠΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΕΩΣ 40 Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Διαφήμιση - Δημόσιες σχέσεις Εργασία (μικρογραφία 1)
ΑΤΟΜΑ ΕΞΥΠΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΕΩΣ 40 Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Διαφήμιση - Δημόσιες σχέσεις Εργασία (μικρογραφία 2)
ΑΤΟΜΑ ΕΞΥΠΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΕΩΣ 40 Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Διαφήμιση - Δημόσιες σχέσεις Εργασία (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας
Απαντήστε στον καταχωρητή της αγγελίας: 

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας