Ελλάδα   >   Ν. Λαρίσης   >   Φαρσαλα   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

Αστρολόγος Σοφία Σταυρινίδη & Συνεργάτες www.astrologiko.gr€ 0   (Φαρσαλα)


Κωδικός αγγελίας: 74725-7-53320
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 26-04-2024 10:46:51
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Αστρολόγος Σοφία Σταυρινίδη & Συνεργάτες www.astrologiko.gr Φαρσαλα νομού Λαρίσης, Θεσσαλία Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Επικοινώνησε άμεσα με την Χαρισματικότερη ύπαρξη στον κλάδο της Μελλοντολογίας για να μάθεις σήμερα τι σε περιμένει στο μέλλον. Μάθε πως θα εξελιχθούν όσα σε απασχολούν και με τη βοήθεια της Μέντιουμ - Σοφία Σταυρινίδη και των συνεργατών της και όρισε ξανά το μέλλον σου όπως εσύ το επιθυμείς.
Με το σπάνιο ενσυναίσθητο χάρισμα που διαθέτει θα σου αποκαλύψει άμεσα το μέλλον και θα επιλύσει τα – πάσης φύσεως – καθημερινά προβλήματα. Αρκεί να την εμπιστευθείς και να έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις την αλήθεια.
Λόγω των μοναδικών ικανοτήτων της και της υψηλής ζήτησης βρίσκεται μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και πλέον αρκετοί επώνυμοι πολιτικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί, καλλιτέχνες, δικαστικοί, επιχειρηματίες εντάσσονται στο πελατολόγιο της.
Η Σοφία Σταυρινίδη έχει φιλοξενηθεί αρκετές φορές σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές όπου έχει μιλήσει για τις μεθόδους μελλοντολογίας που ακολουθεί ενώ αυτή τη περίοδο διατηρεί δική της εκπομπή αστρολογίας – μελλοντολογίας στο διαδίκτυο. Αρθρογραφεί σε ελληνικά και ξένα αστρολογικά περιοδικά.
Επικοινώνησε άμεσα με την Σοφία Σταυρινίδη στο τηλέφωνο 875.5000.977 ή μπες την πρότυπη ιστοσελίδα της www.astrologiko.gr
Κάνε μια συνεδρία με την αγαπημένη Σοφία Σταυρινίδη και θα δεις τη ζωή αλλιώς!

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας