Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Κοινότητα   >   Μουσικοί - Καλλιτέχνες - Συγκροτήματα

Αναζήτηση session μουσικών για symphonic power σχήμα   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 46721-8-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 09-04-2022 22:17:59
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Αναζήτηση session μουσικών για symphonic power σχήμα Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μουσικοί - Καλλιτέχνες - Συγκροτήματα Κοινότητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Αναζήτηση session μουσικών για symphonic power σχήμα Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μουσικοί - Καλλιτέχνες - Συγκροτήματα Κοινότητα (μικρογραφία 1)
Αναζήτηση session μουσικών για symphonic power σχήμα Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μουσικοί - Καλλιτέχνες - Συγκροτήματα Κοινότητα (μικρογραφία 2)
Αναζήτηση session μουσικών για symphonic power σχήμα Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μουσικοί - Καλλιτέχνες - Συγκροτήματα Κοινότητα (μικρογραφία 3)

Αναζήτηση session μουσικών για symphonic power σχήμα ( metal opera) Αναζητούμε επειγόντως session μουσικούς για συμμετοχή σε power συμφωνικό σχήμα με σκοπό την ανάπτυξη δισκογραφίας. Κατά κύριο λόγο αναζητούμε επειγόντως keyboardίστα όπως και lead και ρυθμικό κιθαρίστα, καθώς και μπάσο. Η αναζήτηση session μουσικών προήλθε μετά την αδυναμία εύρεσης μόνιμων μελών . Θέλουμε session μουσικούς που να συμβάλουν με την σύνθεση τους και τις ιδέες τους στην ανάπτυξη της μουσικής του σχήματος από κοινού, κάτι που σημαίνει πως το όνομα τους θα υπάρχει στο έργο η στο κομμάτι στο οποίο θα έχουν συμβάλει στην σύνθεση. Το μοντέλο του σχήματος είναι τύπου metal opera , συνεπώς σε οτιδήποτε συμμετέχει κάποιος στην σύνθεση της μουσικής...το έργο θα έχει και την προσωπική του υπογραφή και κατ' επέκταση τα πνευματικά δικαιώματα. Επομένως δεν θέλουμε sessionάδες μόνο για ηχογράφηση η live . Αν κάποιος επιθυμεί να αποτελεί μόνιμο μέλος με πρόβες σε εβδομαδιαία βάση τότε πολύ ευχαρίστως! Για ενδιαφέρον καλέστε 6986412122, Γιώργος.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Ζήτηση (Ζητώ από την κοινότητα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας