Ελλάδα   >   Ν. Άρτας   >   Άρτα   >   Πωλούνται   >   Υγεία - Ομορφιά

Αγορά Κομπούχα kombucha agora μυκητας κεφιρ   (Άρτα)


Κωδικός αγγελίας: 79605-1-29476
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 16-02-2021 00:54:38
Απαντήστε στο: [email protected]   

Αγορά Κομπούχα kombucha agora μυκητας κεφιρ Άρτα νομού Άρτας, Ήπειρος Υγεία - Ομορφιά Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Αγορά Κομπούχα kombucha agora μυκητας κεφιρ Άρτα νομού Άρτας, Ήπειρος Υγεία - Ομορφιά Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Αγορά Κομπούχα kombucha agora μυκητας κεφιρ Άρτα νομού Άρτας, Ήπειρος Υγεία - Ομορφιά Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Αγορά Κομπούχα kombucha agora μυκητας κεφιρ Άρτα νομού Άρτας, Ήπειρος Υγεία - Ομορφιά Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Αγορά μανιτάρι κομπούχα και κεφίρ νερού.
Πωλείται ο "μύκητας" κομπούχα σκόμπι και κεφίρ νερού για να φτιάχνετε το δικό σας ανθρακούχο προβιοτικό τσάι Kombucha. Το "μανιτάρια" Kombucha scoby που χρησιμοποιούμε είναι καλλιεργημένα βιολογικά, με οργανικά υλικά και με χρήση τεχνικών αποστείρωσης και ειδικών φίλτρων τύπου HEPA, ώστε να εντάξετε ως συμπλήρωμα στη διατροφή σας τη δική σας καλλιέργεια τσάι Κομπούτσα, με τα καλύτερα προβιοτικά βακτήρια, για γρήγορο,δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και οργανισμό, οικονομικά & με ασφάλεια.

Διατίθενται:
Mανιτάρι Kombucha S.C.O.B.Y.
Σπόροι kefir νερού και κεφίρ γάλακτος
Υβριδικό μανιτάρι Kombucha-Kefir
Εκχυλίσεις και ,συμπυκνώματα Κομπούχα και κεφίρ νερού.

Όλα τα προβιοτικά συνοδεύονται απο απλές οδηγίες παρασκευής και συντήρησης.

Για online παραγγελίες, συνταγές μαγειρικής, άλλες εφαρμογές που έχουν τα ευεργετικά βακτήρια, επιστημονικές έρευνες, έξυπνα κόλπα καλλιέργειας, πληροφορίες για τα βακτήρια, την υγιεινή, ερωτήσεις και απαντήσεις, πιέστε εδώ -> https://mikrovioma.blogspot.com/

Mη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ενημέρωση, παραγγελίες, συνεργασία, ή ότι άλλο θέλετε, θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Τηλ : 6984852112 (+viber)
email: [email protected]


Η Kombucha είναι ρόφημα. Για την ακρίβεια είναι το πλουσιότερο προβιοτικό, ανθρακούχο, ζυμωμένο, χωνευτικό ρόφημα, με πολλαπλά άμεσα και έμμεσα οφέλη για την υγεία.
Βάζουμε το "μανιτάρι" στο τσάι και τα ευεργετικά βακτήρια τρώνε το μεγαλύτερο μέρος της ζάχαρης που βρίσκεται στο τσάι, μετατρέποντας το σε ανθρακούχο, ελαφρώς ξινό αναζωογονητικό ρόφημα, σχετικά χαμηλό σε θερμίδες, ζάχαρη (0.5% alc).
Το ποτό αυτό που προκύπτει από τη ζύμωση αυτή, αποκαλείται "τσάι kombucha".

Το τσάι Kombucha περιέχει πλήθη αντιοξειδωτικών ουσιών με υψηλότερη αντιοξειδωτική δράση από το απλό, μη ζυμωμένο τσάι και αυτό οφείλεται στην παραγωγή συστατικών χαμηλού μοριακού βάρους. Είναι "ελαφριά" μόρια και μπορούν να διαπερνάνε τις μεμβράνες.
Η δράση των αντιοξειδωτικών των ζυμωμένων τροφών είναι άμεση και αποτελεσματική καθώς ο οργανισμός απορροφά "συνεργατικά" με την παρουσία ενεργών βακτηρίων τις ουσίες απο τα ζωντανά τρόφιμα.

Η Κombucha είναι προβιοτικό;

Eίναι "προσαρμογόνο", προβιοτικό ρόφημα, Αυτό σημαίνει ότι δημιουργεί ομοιόσταση (ισορροπία) στο σώμα. Η ομοιόσταση βοηθά στο "στρες" δηλαδή στη μείωση των επιπτώσεων που προκαλούν οι φυσικοί και βιολογικοί στρεσογόνοι παράγοντες στον οργανισμό.

Ποιές ουσίες προσφέρει στον οργανισμό;

Παράγει οξικά, γλυκουρονικά, γλυκονικά, τρυγικά, μηλικά, κιτρικά, γαλακτικά, ηλεκτρικά και μηλονικά οξέα
Σχηματίζει κατεχίνες, φλαβονοειδή και άλλες ενώσεις με οφέλη για την υγεία
Συνθέτει τα 18 απο τα 20 αμινοξέα που βρίσκονται στη φύση.
Συνθέτει όλες τις βιταμίνες Β'.
Συνθέτει τη βιταμίνη Ε, τη βιταμίνη C αλλα και πολυσακχαρίτες.
Περιέχει Κάλιο, Μαγγάνιο & Ιόντα Φθορίου

Προλαμβάνει αλλά και θεραπεύει μολύνσεις από μύκητες και βακτήρια, όπως λοιμώξεις του αναπνευστικού, άφθες, ακμή, ουρολοιμώξεις, κολπίτιδες,μυκητιάσεις, προστατίτιδες.Βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας.
Ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.Βελτιώνει την απορρόφηση όλων των ουσιών και στοιχείων.
Ρυθμίζει τη δυσκοιλιότητα και διάρροια. Παράγει πλήθη διαφορετικών αντιοξειδωτικών ουσιών.
Βοηθά στην καταστολή των φλεγμονών.Συμβάλλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης και του σακχάρου.
Ενισχύει την υγεία των οστών.

Με άρωμα φρεσκάδας και φυσικά πολύ αφρώδης, η Kombucha έχει ευχάριστη, ήπια όξινη γεύση που αλλάζει ανάλογα με τα βότανα ή και φρούτα που χρησιμοποιούμε.
Καταναλώνεται ως ένα αναζωογονητικό ρόφημα με λίγες θερμίδες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ,πριν ή μετά το φαγητό.
Αρκετοί την προτιμούν το πρωί ως ένα αναζωογονητικό ρόφημα, κάποιοι την καταναλώνουν αντί για κρύο τσάι και άλλοι την επιλέγουν ως ένα παγωμένο αναψυκτικό. Οι φυσαλίδες του δυναμωτικού αυτού ποτού προσφέρουν μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση αντί χωνευτικών ή αναψυκτικών.
Η kombucha, με λίγες μέρες ζύμωσης παραπάνω, μετατρέπεται σε οργανικό ξύδι υψηλής ποιότητας, εμπλουτίζοντας τις σαλάτες και τα φαγητά με ευεργετικά βακτήρια και με τις ουσίες των προβιοτικών, χωρίς καθόλου ζάχαρη.

Φτιάξτε Koffucha, προβιοτικό ανθρακούχο ρόφημα καφέ.
Ψήστε ψωμί μαγιάς "Kombucha sourdough", χωρίς να χρησιμοποιήσετε εκκινητή μαγιάς!
Φτιάξτε απαλό, νόστιμο Kombucha Cheese ή μαγιονέζα για να συνοδέψετε τα πιάτα σας!
Γλυκά καραμέλα για τα παιδιά, φρουτένια roll ups,ή Scoby Energy Balls με πλιγούρι βρώμης,
αποξηραμένα κεράσια, φυστικοβούτυρο και μέλι για ενεργειακά boosts!
Δημιουργήστε την δική σας αντιγηραντική, ενυδατική κρέμα προσώπου,
με αλεσμένο kombucha scoby, λάδι καρύδας και αιθέρια έλαια ενισχύοντας την υγεία του μικροβιοματος του δέρματος με ζωντανά ευεργετικά βακτήρια!
Προσθήκη στις ζωοτροφές.
Οι εκτροφείς κοτόπουλων διαπιστώνουν πως αυτά εκτιμούν τα ​​SCOBY ως εκλεκτή διατροφή και δίνουν μάχες για αυτά!

Χρήση στην κηπουρική. Τα βακτήρια LAB της οικογένειας Lactobacillaceae και οι ζύμες που βρίσκονται στην Κομπούτσα και στο Κεφίρ, στη φύση διασπούν ,τροφοδοτούν με τροφές αλλα και δίνουν σήματα κινδύνου στα γειτονικά φυτά.

Aναλυτικά:
Οι εκχυλίσεις περιέχουν ζωντανά, υπερσυμπυκνωμένα, όλα τα ευεργετικά βακτήρια και ζύμες ,ενεργά τα οξέα χωρίς ίχνη ζάχαρης, αλκοόλ, καφείνης ή λακτόζης ωστε να τα έχετε διαρκώς μαζί σας σε μπουκαλάκι σταγόνων. Στις εκχυλίσεις η πυκνότητα των ευεργετικών βακτηρίων είναι απο 15 έως 30 φορές υψηλότερη απο ότι στα ροφήματα
Έτσι μπορείτε παντού να να απολαύσετε τα αγαπημένα προβιοτικά, στα γεύματα σας ή στα σνακς των παιδιών, χωρίς ίχνη αλκοόλ, καφέ, γάλακτος και ζάχαρης. Η ψυχρή διαδικασία εκχύλισης και η ευγενική απόσταξη που ακολουθούμε διατηρεί ζωντανούς όλους τους μικροοργανισμούς και ενεργές τις ουσίες. Έτσι είστε έτοιμοι να τους καταναλώσετε εκτός σπιτιού, ή να τους προσθέσετε στην κρέμα προσώπου, καθιστώντας την πραγματικά προβιοτική σε αντίθεση με τις νεκρές, προβιοτικές, ακριβές κρέμες του εμπορίου.
Το υβριδικό "μανιτάρι" Kombucha-Kefir είναι μεγαλωμένο μόνο με μελάσσες, οργανική ακατέργαστη ζάχαρη και ένα μείγμα από βιολογικό μαύρο και πράσινο τσάι. Οι Γαλακτοβακίλλοι μας απομονώνονται από καλλιέργεια κεφίρ γάλακτος και οι Zymomonas απο κεφίρ νερού, βελτιώνοντας την παραγωγή γλυκουρονικού οξέος και ενισχύοντας τις αντιβακτηριακές, αντιοξειδωτικές, αντικαρκινικές και βιολογικές δράσεις της Kombucha. Το Hybrid, ζυμώνει με ενα πιο απαλό προφίλ γεύσης με ,διαφορετικό χαρακτήρα για ζύμωση πιο περίπλοκο γούστο.

Οι σπόροι kefir νερού είναι η ευκολότερη λύση για ζύμωση σε νερό και χυμούς. Μπορούν να ζυμώσουν ακόμα με σκέτη ζάχαρη και νερό και δε χρειάζονται γάλα για τροφή ή συντήρηση.
Συντηρούνται πολύ εύκολα στο ίδιο δοχείο, ακόμα και αν δε θέλετε να καταναλώσετε το αφέψημα, για μεγάλη χρονική περίοδο.
Είναι πολύ περιεκτικοί στο είδος Ζymomonas αλλά και σε βακτήρια LAB.

Υπενθυμίζεται πως τα προβιοτικά βακτήρια έχουν διάφορες χρήσεις, δεν είναι φάρμακα και δεν αντικαθιστούν τα φάρμακα.
Το Κombucha scoby έχει διάφορες χρήσεις οι οποίες περιγράφονται στη συνέχεια. Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά και χρήση οφείλετε να κάνετε τη δική σας έρευνα και να ενημερώσετε τον ιατρό σας.

Eίμαστε φανατικοί με τα ευεργετικά βακτήρια !!Τόσο φανατικοί που αποφασίσαμε να σας πούμε λίγα πράγματα για αυτά.
Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις νέες μελέτες ώστε να σας προσφέρουμε τις νέες, χρήσιμες πληροφορίες.
Οι σπόροι που χρησιμοποιούμε και σας διαθέτουμε είναι καλλιεργημένοι βιολογικά, με οργανικά υλικά ,με ακολουθία των πρωτοκόλλων αποστείρωσης χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ozone και λάμπες uvc.
Στους χώρους λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο ειδικά φίλτρα τύπου HEPA και ενεργού άνθρακα, ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτη καθαριότητα στον αέρα και τις επιφάνειες.
Εμπιστευτείτε μας, ώστε να εντάξετε τη δική σας καλλιέργεια με κεφίρ νερού ή και κομπούχα στη διατροφή σας.
Έτσι θα έχετε διαρκώς διαθέσιμα για τον οργανισμό σας και των αγαπημένων σας, τα καλύτερα προβιοτικά βακτήρια, με μοναδικές γεύσεις και με γρήγορο, δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε τις δικές σας ζωντανές προβιοτικές κρέμες, για ένα ισχυρό δερματικό μικροβίωμα σε αντίθεση με τις ακριβές, νεκρές κρέμες του εμπορίου, εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καθαρές εκχυλίσεις των ευεργετικών βακτηρίων, των "μανιταριών" κεφίρ και κομπούχα.
Σε αυτές, απομονώνουμε ζωντανά τα ευεργετικά βακτήρια απο τα ίδια τα "μανιτάρια" scoby kai κεφιρ, χωρις την παρουσία ζάχαρης, λακτόζης, οξέων, καφεΐνης και αλκοόλ. Η εργαστηριακή ανάλυση των εκχυλίσεων έδειξε πως έχουν μέχρι και 30 φορές υψηλότερη συμπύκνωση σε ευεργετικά βακτήρια, συνεπώς είναι ιδανικές για πολλές εφαρμογές!
Αν δε θέλετε να ασχοληθείτε με καλλιέργεια προβιοτικών τροφίμων ή αν δε σας αρέσουν τα όξινα ροφήματα.
Αν θέλετε να έχετε διακριτικά ,συμπυκνωμένα, σε μπουκαλάκι με σταγόνες πάντα τα αγαπημένα σας προβιοτικά βακτήρια.

Αν δεν είστε ανεκτικοί ή θέλετε να αποφύγετε τη ζάχαρη, τη λακτόζη, τα οξέα, την καφεΐνη και το αλκοόλ,
σας προσφέρουμε τις καθαρές εκχυλίσεις σε διάφορες επιλογές ,των ευεργετικών βακτηρίων, των κεφίρ και "μανιταριών" κομπούχα.

Εάν υπάρχει σημαντική έλλειψη τροφίμων, το κεφίρ και η κομπούχα όπως και τα υπόλοιπα ζυμωμένα τρόφιμα είναι σούπερ φαγητά που θα θέλατε να έχετε στη διάθεσή σας σε κάθε περίπτωση ανάγκης.
Προστατεύουν,θρέφουν επίσης με τις ευεργετικές ουσίες που παράγουν τα βακτήρια και βοηθούν σημαντικά στην βέλτιστη διάσπαση των μορίων και απορρόφηση όλων των ουσιών απο τις τροφές.

Υπενθυμίζεται πως τα προβιοτικά βακτήρια έχουν διάφορες χρήσεις, δεν είναι φάρμακα και δεν αντικαθιστούν τα φάρμακα.
Tα ίδια τα σκευάσματα δεν είναι τρόφιμα και έχουν ποικίλες χρήσεις εκτός των ζυμώσεων τροφών.
Όταν καταναλώνετε ζυμωμένα τρόφιμα είναι χρήσιμο να ενημερώνετε τον γιατρό σας.

Λεξεις κλειδιά: ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΟΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΕΝΤΕΡΟΥ SYMPLHRVMATA DIATROFIS Food supplements PROVIOTIKA PROBIOTICS WATER KEFIR BUY ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΕΝΤΕΡΟΥ ΧΛΩΡΙΔΑ INTESTINAL FLORA Constipation iatrika botana MEDICINE HERBS VEGETABLE NUTRITION SPOROI KEFIR NEROU AGORA ΚΟΛΙΤΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ SKROUTZ ΣΚΡΟΥΤΖ

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας