Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Ηρακλειο   >   Πωλούνται   >   Βιβλία - Περιοδικά

Koudelka (Συλλογή) στην αρχική του συσκευασία€ 50   (Ηρακλειο)


Κωδικός αγγελίας: 81164-1-72867
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 01-08-2021 10:05:09
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Koudelka (Συλλογή) στην αρχική του συσκευασία Ηρακλειο νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Βιβλία - Περιοδικά Πωλούνται (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Koudelka (Συλλογή) στην αρχική του συσκευασία Ηρακλειο νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Βιβλία - Περιοδικά Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Koudelka (Συλλογή) στην αρχική του συσκευασία Ηρακλειο νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Βιβλία - Περιοδικά Πωλούνται (μικρογραφία 2)

Σε άριστη κατάσταση (αχρησιμοποίητο με την αρχική συσκευασία του)
Ο Josef Koudelka εγκαταλείπει την Πράγα το 1970. Την εποχή εκείνη είχε ήδη φωτογραφίσει τη σοβιετική εισβολή στην Τσεχοσλοβακία και περατώσει το μνημειώδες έργο του με θέμα τους Τσιγγάνους. Στη διάρκεια της μοναχικής του εξορίας περιέρχεται τον κόσμο, πάντα έτοιμος να μοιραστεί, με ξεχωριστή συντροφικότητα και θέρμη, τις χαρές και τις λύπες των ανθρώπων που συναντά στο διάβα του. Τον κατέχει μια ακατάσχετη επιθυμία να βλέπει. Ωστόοο οι διαχρονικές εικόνες του, συνθέσεις πάντοτε μεγάλης ακρίβειας, δεν αφήνουν να διαφανεί κανένα σημείο αναφοράς, καμία βεβαιότητα. Μόνο την ένταση και τη συναισθηματική φόρτιση ενός βλέμματος που διερευνά τη μοναδικότητα των τόπων, των αντικειμένων και των ανθρώπων. Το έργο του Josef Koudelka αποτελεί αδιάσειστο τεκμήριο της σπάνιας όσο και ισχυρής προσωπικότητας του φωτογράφου. Η αναδρομική αυτή έκδοση, μέσα από τις μαρτυρίες των Robert Delpire, Anna Farova, Pierre Soulages, Otomar Krejca, Michel Frizot, Petr Kral, Dominique Edde και Gilles Tiberghien, αναδεικνύει τα στάδια της καλλιτεχνικής παραγωγής του Koudelka, καθώς και τη συνεχή πρόοδο και την ένταση που τη χαρακτηρίζει: από τις πρώτες του λήψεις (σε πρώτη δημοσίευση), τις φωτογραφίες θεάτρου, τις εικόνες των Τσιγγάνων, τις απόψεις της εισβολής του 1968 στην Πράγα και τη σειρά των "Εξοριών" ως τις πιο πρόσφατες πανοραμικές δημιουργίες του.

Τίτλος: Koudelka
Δημιουργός: Koudelka, Josef
Εκδόσεις: Apeiron Photos
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 978-960-89773-3-4
Σελίδες: 276
Διαστάσεις: 29x30 εκ
Βάρος: 2.22 kg

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας
Απαντήστε στον καταχωρητή της αγγελίας: 

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας