Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Ζωγραφος   >   Μαθήματα   >   Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα

Iδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Χημείας και Μαθηματικών AΘΗΝΑ€ 8   (Ζωγραφος)


Κωδικός αγγελίας: 66248-5-77552
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 09-09-2022 19:25:43
Απαντήστε στο: [email protected]   

Iδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Χημείας και Μαθηματικών  AΘΗΝΑ Ζωγραφος νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Είμαι πτυχιούχος του Φυσικού Αθηνών και νυν μεταπτυχιακός φοιτητής στην Ιατρική Φυσική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Χημείας, Μαθηματικών και Βιολογίας από το 2019 σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και Λυκείου. Εξυπηρετώ σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας (προτιμάται Ζωγράφου, Γουδί και περιοχές κοντά στο μετρό) .Η διαθεσιμότητα μου είναι από το μεσημέρι στις 4 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ. για τις Καθημερινές και τα Σάββατα. Επικοινωνήστε μαζί μου στέλνοντας μου email κατά προτίμηση.
email: [email protected]
κινητό : 6948140642
Οι τιμές είναι συζητήσιμες ανάλογα με την τάξη του μαθητή και τις ώρες διδασκαλίες. Οι τιμές αρχίζουν από 8 ευρώ/ώρα.
Προσωπικές σημειώσεις θεωρίας και ασκήσεων
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία ατομικά ή σε group
Εκπόνηση εργασιών
Τεστ ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τον έλεγχο της επίδοσης του μαθητή.
Δωρεάν το πρώτο μάθημα!!!


Για να καταφέρει ένας μαθητής να κατακτήσει την γνώση χρειάζεται έναν καθηγητή, ο οποίος θα στέκεται με υπομονή δίπλα του και θα τον καθοδηγεί στο σωστό δρόμο. Το σημαντικότερο για ένα παιδί είναι να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση της γνώσης και όχι σε μία απλή αποστήθιση για να επιτύχει σε ένα διαγώνισμα ή τεστ. Το μείζον θέμα είναι η γνώση και ο βαθμός σε ένα μάθημα είναι απλά η επιβεβαίωση του ότι κάποιος γνωρίζει το μάθημα είτε είναι Φυσική , είτε Μαθηματικά ή οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, πολύ σημαντικό είναι η ψυχολογία ενός μαθητή γι' αυτό και με σωστή καθοδήγηση και οργάνωση στο τέλος της χρονιάς ο μαθητής θα είναι έτοιμος και για την επόμενη τάξη, αφού κύριο μέλημα μου είναι η κάλυψη όλης της ύλης χωρίς την ύπαρξη μαθησιακών κενών. Ο σκοπός μου είναι να χτίσω σωστά θεμέλια με τον μαθητή ώστε να λυθούν όλες οι απορίες του και με αυτοπεποίθηση να προχωρήσει στη σχολική χρονιά χωρίς άγχος.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας