Ελλάδα   >   Ν. Αχαϊας   >   Πάτρα   >   Πωλούνται   >   Κινητά τηλέφωνα - Αξεσουάρ

Apple Watch Series 4 Καινούργια Εκθεσιακά 9 Μήνες Εγγύηση€ 199   (Πάτρα)


Κωδικός αγγελίας: 81903-1-267
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 29-09-2022 02:43:55
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Apple Watch Series 4 Καινούργια Εκθεσιακά 9 Μήνες Εγγύηση Πάτρα νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Κινητά τηλέφωνα - Αξεσουάρ Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Apple Watch Series 4 Καινούργια Εκθεσιακά 9 Μήνες Εγγύηση Πάτρα νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Κινητά τηλέφωνα - Αξεσουάρ Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Apple Watch Series 4 Καινούργια Εκθεσιακά 9 Μήνες Εγγύηση Πάτρα νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Κινητά τηλέφωνα - Αξεσουάρ Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Apple Watch Series 4 Καινούργια Εκθεσιακά 9 Μήνες Εγγύηση Πάτρα νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Κινητά τηλέφωνα - Αξεσουάρ Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Tηλέφωνο επικοινωνίας στο 698/6859392

Πωλούνται γνήσια Apple smartwatch

Apple Watch Series 4 40mm Tιμή 199€
Apple Watch Series 4 black 44mm Cellular Τιμή 219€

Πραγματικές φώτο
Εαν ζητηθεί δεκτός έλεγχος

Το Apple Watch Series 4 σχεδιάστηκε από την αρχή και διαθέτει πρωτοποριακές δυνατότητες επικοινωνίας, υγείας και άθλησης με αισθητήρες που εντοπίζουν ακόμα και ατυχήματα από πτώση. Όλα, απευθείας από τον καρπό σου.

Προληπτική παρακολούθηση υγείας:
Ειδοποιήσεις χαμηλών και υψηλών καρδιακών παλμών. Νέες προσόψεις για το smartwatch σου. Είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει την υγεία σου κάθε μέρα και αρκετά ισχυρό για να σε βοηθήσει να την προστατεύσεις.Με την εφαρμογή ECG μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα.Η εφαρμογή ECG καθιστά το Apple Watch Series 4, την πρώτη wearable συσκευή που σου επιτρέπει να πραγματοποιείς ηλεκτροκαρδιογράφημα σε πραγματικό χρόνο, απευθείας από τον καρπό σου και να καταγράφει τον καρδιακό ρυθμό, τη στιγμή που εμφανίζει συμπτώματα όπως ταχυκαρδία ή αρρυθμία, συμβάλλοντας στην παροχή κρίσιμων δεδομένων στους θεράποντες γιατρούς. Παράλληλα, η λειτουργία ειδοποίησης ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού στο Apple Watch ελέγχει περιστασιακά τους παλμούς και μπορεί να εντοπίσει ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό που ενδεχομένως υποδηλώνει ύπαρξη κολπικής μαρμαρυγής.

Η οθόνη δεν απενεργοποιείται ποτέ. Σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, απλά σήκωσε το χέρι για να δεις την ώρα ή μετρήσεις για τη δραστηριότητα σου τη στιγμή που το θέλεις. Όταν το χέρι είναι κάτω, η οθόνη χαμηλώνει τη φωτεινότητα για να βοηθήσει την αντοχή της μπαταρίας.
Είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις λουράκι στο Apple Watch, τοποθετώντας ένα διαφορετικό για κάθε περίσταση: από το γυμναστήριο σε ένα δείπνο με συνεργάτη. Υπάρχουν πολλές επιλογές χρωμάτων αλλά και υλικών, μεταξύ των οποίων δερμάτινα, μεταλλικά και υφασμάτινα.

Tα smartwatch της apple ειναι καινουργια εκθεσιακα χωρις γρατζουνιες και χτυπηματα
με τα παρελκομενα τους

Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας