Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Εργασία   >   Εστιατόρια - Καφέ - Μπαρ

Ζητούνται Συνεργάτες-Συνέταιροι€ 2   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 134219-4-46960
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 15-09-2023 20:59:18
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Ζητούνται Συνεργάτες-Συνέταιροι Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Εστιατόρια - Καφέ - Μπαρ Εργασία (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Ζητούνται Συνεργάτες-Συνέταιροι Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Εστιατόρια - Καφέ - Μπαρ Εργασία (μικρογραφία 1)
Ζητούνται Συνεργάτες-Συνέταιροι Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Εστιατόρια - Καφέ - Μπαρ Εργασία (μικρογραφία 2)
Ζητούνται Συνεργάτες-Συνέταιροι Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Εστιατόρια - Καφέ - Μπαρ Εργασία (μικρογραφία 3)

Ζητούνται Συνεργάτες-Συνέταιροι (όχι υπάλληλοι)
· ο συνεργατικός πολυχώρος ‘’Ραδιόφωνο café bar’’ που λειτουργεί τα τελευταία 3.5 χρόνια (συν 7 παλιότερα) στην πόλη τής Κομοτηνής, Αναζητά/Χρειάζεται Συνεργάτες-Συνεταίρους (όχι υπαλλήλους).

Χρειαζόμαστε Συνεργάτες-Συνεταίρους που να είναι σε θέση, μετά απο μια μικροεκπαίδευση να μπορούν να αναλάβουν την λειτουργία τού μαγαζιού, κι ο παλιός συνέταιρος απλά να βοηθά. κάνουμε Τόπο στα Νιάτα.
( ΠΑΡΑΚΑΛΩ , όσοι θέλουν απλά να σκοτώσουν το χρόνο τους, να κάνουν κουτσομπολιό και μπλα μπλα οτι ΔΗΘΕΝ ενδιαφέρονται, ας ΜΗΝ στέλνουν μημύματα. Το μόνο που καταφέρνουν ειναι να γελοιοποιούνται, και να γίνονται αναξιόπιστοι. Ας μάθουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο & να ΜΗΝ παίζουμε με τις ανάγκες και τα συναισθήματα τών άλλων. Το μαγαζί λειτουργεί από ένα άτομο, που προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος, και γι αυτό το λόγο, δεν μπορεί να είναι όλη την ημέρα ανοικτό, ούτε κάθε μέρα. (3 συνεργάτες φύγαν λόγω ευθυνοφοβίας τεμπελιάς άγχους, κι ένας εκδιώχθηκε λόγω κλεψιάς απάτης & παλιανθρωπιάς). Αυτό σημαίνει ότι όποιος μπει συνέταιρος, απ’ το επόμενο κιόλας πρωί, ξεκινάει να εργάζεται και να παίρνει μεροκάματο. Ολα είναι οk, όλος ο εξοπλισμός είναι αγορασμένος και πληρωμένος).

και τώρα τα ‘’ψιλά γράμματα’’ :

· η αγγελία απευθύνεται σε ΤΙΜΙΟΥΣ ανθρώπους :

-που θέλουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να συμμετέχουν σε συνεργατικό μαγαζί,

-που θέλουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ασχοληθούν με την εστίαση,

-που πιστεύουν στον εαυτό τους & στις δυνατότητές τους,

-που θέλουν να έχουν το δικό τους μαγαζάκι δίχως μεγάλο ρίσκο & χωρίς κανέναν να τούς εκμεταλλεύεται και να τούς συμπεριφέρεται άσχημα,

-που είναι ισορροπημένοι άνθρωποι, πνευματικά+ψυχικά,

-που έχουν την ντόμπρα/μαχητική/ανοιχτόμυαλη/ελεύθερη νοοτροπία μεγάλης πόλης,

και πού θά’θελαν να μείνουν στην Κομοτηνή (όπου δυστυχώς κυριαρχεί η νοοτροπία τού συντηρητισμού, τής υποκρισίας, τής κουτοπονηριάς, τής δηθενιάς, τού μαντριού, τής κλίκας, τής ξιπασιάς, τής ρουφιανιάς, τής χαιρεκακίας, κτλ. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις! Υπάρχει και πανεπιστήμιο, η πόλη είναι ζωντανή, χωρίς εγκληματικότητα, κι επίσης είναι ένας πανέμορφος νομός με θάλασσα και βουνό ).

· πληροφορίες εντός σελίδας fb : "Café bar Ραδιόφωνο",

ΚΑΙ ΑΦΟΥ διαβαστεί η παρακάτω περίληψη για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις :

- η εμπειρία δεν χρειάζεται. αυτό που μετράει για τον καθέναν μας, είναι να έχει ΑΛΗΘΙΝΗ παιδεία κι όχι μόνο πτυχία. να έχει δλδ ήθος, συνείδηση, ΚΑΛΟ+ΣΩΣΤΟ χαρακτήρα+συμπεριφορά, να ξέρει τί σημαίνει ‘’δίνω τον λόγο τής τιμής μου και τον κρατάω’’, να είναι ΤΙΜΙΟΣ+ΔΙΚΑΙΟΣ άνθρωπος, Αξιόπιστος, με Υπομονή Επιμονή κι Αποφασιστικότητα.

- το ποσοστό που διατίθεται για αρχή δεν είναι συγκεκριμένο, αλλά δεν ξεπερνά το 40% (για να μην ρίξουμε και την κυβέρνηση ).

Μπορεί να διασπαστεί σε μικρότερα, έτσι ώστε να Μην Κοστίζει Ακριβά, και να μην χρειάζεται να ρισκάρει πολλά κάποιος στην αρχή (π..χ. 5% ..10% ..15% κτλ..). Ετσι θα μπορούν να μπούν περισσότεροι συνεργάτες & να δημιουργηθεί μια ωραία ομάδα σε ένα ωραίο περιβάλλον ! το σημαντικό είναι να υπάρξει μια καλή & τίμια συνεργασία, και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

- τα μεροκάματά μας, μπορούμε να τα παίρνουμε κάθε μέρα μόλις σχολάμε, αλλά αν κάποιος θέλει κάθε βδομάδα ή μήνα κτλ, είναι ok. εννοείται ότι θα παίρνουμε όλοι το ίδιο μεροκάμματο (αναλόγως τις ώρες που θα εργαζόμαστε),

- για τα τεβε μας επίσης μπορούμε να συνεννοηθούμε, π.χ. να πληρώνονται από τις εισπράξεις, άρα το μεροκάματό μας θα είναι καθαρό, ή να πληρώνει ο καθένας το δικό του τεβε.

· φυσικά κάθε τέλη τού μήνα, κι αφού έχουν πληρωθεί όλες οι υποχρεώσεις τής επιχείρησης (μεροκάματα, νοίκι, κτλ) κι εφόσον υπάρχουν κέρδη, αυτά θα μοιράζονται αναλόγως με τα ποσοστά τού καθενός μας.

- αν στην πορεία θελήσει κάποιος να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μπορεί να το κάνει.

- το ‘’ραδιόφωνο’’ είναι πάντα ανοιχτό σε προτάσεις & ιδέες.

- ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ εκ των προτέρων :

διάφοροι με κόμπλεξ ανωτερότητας που θέλουν να το παίζουν αφέντες, για να δείχνουν οτι είναι "κάποιοι", όπως κι όσοι έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας.

Απορρίπτονται επίσης οι ανεύθυνοι, οι ευθυνόφοβοι, οι αναξιόπιστοι, οι ασυνεπείς.

Απορρίπτονται ΦΥΣΙΚΑ οι φασίστες, οι ρατσιστές, οι ψευτόμαγκες, τα καμμένα μυαλά, οι, οι υποκριτές, οι εκμεταλλευτές, οι αλκοολικοί & λοιποί χρήστες.

Απορρίπτονται ανισόρροποι, κουφιοκέφαλοι, πυροβολημένοι, ψεύτες, κομπλεξικοί, φιλάργυροι, άπληστοι.

Απορρίπτονται χειροκροτητές και υποστηρικτές βιαστών-γυναικοκτόνων-παιδοβιαστών-δολοφόνων-τραμπούκων-κακοποιητών κτλ.

Απορρίπτονται κουτοπόνηροι, ύπουλοι, παρτάκηδες, φανατικοί όλων τών ειδών, ρουφιανοχαφιέδες, λαμόγια κτλ.

σορυ αν ξεχάσαμε κάποιον, κατά τ’ άλλα, όλα θα πάνε καλά!

- Υ.Γ. 1 : Η αγγελία εννοείται ότι ισχύει και για κάποιο παρεάκι 2-3-4 νέων, που ζούν σε άλλη πόλη και που θά θελαν να κάνουν μια καινούργια αρχή στην Κομοτηνή, να έχουν το μαγαζάκι τους, να συνεργάζονται, να μοχθούν για τον εαυτό τους κι όχι για άλλους. Σ' αυτή την περίπτωση, εννοείται οτι θα υπάρξει τον πρώτο καιρό φιλοξενία, μέχρι να βρεθεί σπίτι. Υπάρχουν διαθέσιμα και οχήματα για όποιον τα χρειαστεί : 1αυτοκίνητο - 1μηχανάκι 250κ - και 1ποδήλατο .

· δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη ιδιωτικό τζέτ, θαλαμηγός, ελικόπτερο κτλ )

- Υ.Γ. 2: κάποιοι φίλοι εξέφρασαν δικαιολογημένα την ανησυχία για τα έξοδα τού ηλεκτρικού ρεύματος, με την απελπιστική και ληστρική κατάσταση που επικρατεί. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οτι το μαγαζάκι μας, λειτουργεί εδώ κι ενάμιση χρόνο ΧΩΡΙΣ ηλεκτρικό ρεύμα, άρα δεν έχουμε αυτό το τεράστιο έξοδο. λειτουργούμε με επαναφορτιζόμενες συσκευές, και με λίγο κόπο παραπάνω..

- Υ.Γ. 3 (ως απάντηση σε κάποιους φίλους): Ναι, τέτοια μαγαζιά κοστίζουν πολύ. γι' αυτό και δεν "ξεφυτρώνουν" κάθε μέρα. Κοστίζουν σε χρήμα, σε Κόπο, σε Χρόνο, κ.α. Χρειάζεται να περάσει κανείς πολλά & να πληρώσει πολλά, για να μπορέσει να ανοίξει τέτοιο μαγαζί.

· για αυτό το λόγο αυτή η αγγελία προσπαθεί να δώσει, την δυνατότητα σε ανθρώπους που θά θελαν να έχουν ένα ποσοστό από τέτοιου είδους μαγαζί και να εργαστούν σε αυτό, να το κάνουν Χωρίς Μεγάλο Κόστος & Ρίσκο.

· ευχαριστώ (Μιχάλης Ζερβούλης τηλ 2531028747)

Προσφέρω θέση εργασίας με μισθό 2 ευρώ
Εργασία πλήρους απασχόλησης
Με σύναψη συμβολαίου
Όχι εξ' αποστάσεως εργασία
Όχι πρακτική άσκηση
Με αποδοχές
Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Θέλω να προσλάβω κάποιον - προσφορά θέσης εργασίας)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας