Ελλάδα   >   Ν. Μεσσηνίας   >   Καλαμάτα   >   Πωλούνται   >   Ζώα - Κατοικίδια

Ζητείται μαλτεζάκι αρσενικό για ζευγάρωμα.   (Καλαμάτα)


Κωδικός αγγελίας: 77800-1-71623
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 30-07-2020 06:55:07
Απαντήστε στο: [email protected]   

Ζητείται μαλτεζάκι αρσενικό για ζευγάρωμα. Καλαμάτα νομού Μεσσηνίας, Πελοπόννησος Ζώα - Κατοικίδια Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Ζητείται μαλτεζάκι αρσενικό για ζευγάρωμα. Καλαμάτα νομού Μεσσηνίας, Πελοπόννησος Ζώα - Κατοικίδια Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Ζητείται μαλτεζάκι αρσενικό για ζευγάρωμα. Καλαμάτα νομού Μεσσηνίας, Πελοπόννησος Ζώα - Κατοικίδια Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Ζητείται μαλτεζάκι αρσενικό για ζευγάρωμα. Καλαμάτα νομού Μεσσηνίας, Πελοπόννησος Ζώα - Κατοικίδια Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Ζητείται μαλτεζάκι αρσενικό για ζευγάρωμα στη Καλαμάτα (εντός). Μαλτεζάκι θηλυκό ζητεί να ζευγαρώσει με ίδια ράτσα εντός των ημερών του Αυγούστου. Έχει ξαναγεννήσει και είναι μια υπέροχη μαμά. Είναι πέντε ετών και θα είναι η τελευταία φορά. Ο ιδιοκτήτης ζητά μόνο ένα θηλυκό από τα κουτάβια και τα άλλα θα διατεθούν σε φίλους και γνωστούς σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του αρσενικού και ότι άλλο ζητήσει ο ιδιοκτήτης του αρσενικού, αρκεί να έχουν τα κουτάβια καλή μεταχείριση από τους ιδιοκτήτες που θα τα πάρουν.

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Ζήτηση (Ζητώ να αγοράσω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας