Ελλάδα   >   Ν. Αχαϊας   >   Πάτρα   >   Μαθήματα   >   Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα

Μαθηματικά, Φυσική, Προγραμματισμό,Χημεία υποψήφιος Διδάκτωρ€ 10   (Πάτρα)


Κωδικός αγγελίας: 71037-5-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 03-10-2023 10:23:34
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Μαθηματικά, Φυσική, Προγραμματισμό,Χημεία υποψήφιος Διδάκτωρ Πάτρα νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Υποψήφιος Διδάκτορ Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών με ειδίκευση στην τεχνητή νοημοσύνη, παραδίδει μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου και φοιτητές. Επικεντρώνομαι στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης που είναι εξατομικευμένη ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Με μια πολυετή εμπειρία, έχω βοηθήσει πολλούς μαθητές να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις ακαδημαϊκές προκλήσεις τους και να επιτύχουν υψηλά αποτελέσματα. Επίσης, αναλαμβάνω την εκπόνηση εργασιών και πτυχιακών.

Τα μαθήματα που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία και Προγραμματισμό, όπως επίσης τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών της σχολής Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών. Επιπλέον, προσφέρω υπηρεσίες συμβουλευτικής για επαγγελματικές επιλογές και προετοιμασία για επιτυχία σε εξετάσεις εισαγωγής στο πανεπιστήμιο.

Είμαι προσανατολισμένος στην ενθάρρυνση της ανεξαρτησίας, της κριτικής σκέψης και της ακαδημαϊκής επιτυχίας των μαθητών μου. Επιπλέον, προσφέρω δυνατότητα διδασκαλίας εξ αποστάσεως μέσω Skype,Viber ή Discord για την ευελιξία και την εξυπηρέτηση των μαθητών που βρίσκονται εκτός περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μου στα παρακάτω στοιχεία:
Τηλέφωνο: 6980386340
Email: [email protected]

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας