Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Μαθήματα   >   Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου

Μάθετε κιθάρα χωρίς να αφήσετε το σπίτι σας!€ 1   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 62974-5-69476
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 16-03-2020 02:22:07
Απαντήστε στο: [email protected]   

Μάθετε κιθάρα χωρίς να αφήσετε το σπίτι σας! Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Μάθετε κιθάρα χωρίς να αφήσετε το σπίτι σας! Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου Μαθήματα (μικρογραφία 1)
Μάθετε κιθάρα χωρίς να αφήσετε το σπίτι σας! Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα Χορού / Μουσικής / Θεάτρου Μαθήματα (μικρογραφία 2)

Μάθετε χωρίς να αφήσετε το σπίτι σας!

Online μαθήματα κιθάρας για μαθητές όλων των επιπέδων.

Διαδικτυακά μαθήματα μουσικής σε πραγματικό χρόνο για μαθητές όλων των επιπέδων, είτε είναι ένας αρχάριος είτε ένας επιδέξιος κιθαρίστας που ψάχνει για γνώση!

Κάνουμε μαζί την εμπειρία του διαδικτυακού μαθήματος τόσο διασκεδαστική και παραγωγική όσο και τα ιδιαίτερα μαθήματα από κοντά , μείον το χρόνο οδήγησης!

Με χρόνια εμπειρίας διδάσκοντας τους μαθητές όλων των ηλικιών και επίπεδων πώς να παίξουν την κιθάρα.

Τα online μαθήματα κιθάρας διαθέτουν την ίδια μαθησιακή εμπειρία με τα μαθήματα μουσικής στο σπίτι. Είτε είστε ένας αρχάριος, είτε ένας πιο έμπειρος κιθαρίστας, τα Online Μαθήματα Κιθάρας θα ανεβάσουν το παίξιμό σας στο επόμενο επίπεδο!

Τα μαθήματα για αρχάριους θα επικεντρωθούν στη γρήγορη εκμάθηση ακόρντων, στο ρυθμό και στην εκτέλεση τραγουδιών. Δίνοντας παράλληλα τα εφόδια για το μουσικό ταξίδι.

Εκείνοι που βρίσκονται ήδη σε ένα ενδιάμεσο επίπεδο δεξιοτήτων μπορούν ακόμη και να ζητήσουν έναν τομέα σπουδών, όπως την εκμάθηση της ταστιέρας, των κλιμάκων ή του αυτοσχεδιασμού. Ακόμη και μουσική Θεωρία ή Ear Τraining.

Η μάθηση στο διαδίκτυο είναι ένας απίστευτα βολικός τρόπος από το να εντυπώσετε τα βασικά της κιθάρας ως και να πετύχετε τα πιο προχωρημένα σόλο, όλα από την άνεση του υπολογιστή σας. Χρησιμοποιώντας ένα laptop, tablet ή smartphone, μπορείτε να κάνετε τα μαθήματα σας κυριολεκτικά οπουδήποτε.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτή τη συναρπαστική επιλογή και θα θέλατε να προγραμματίσετε ένα online μάθημα, επικοινωνήστε εδώ:



+30 6976 735 595


[email protected]


andrekachri.com


https://www.facebook.com/musiclessonsguitar/


https://lessons.andrekachri.com/

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας