Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Χολαργος   >   Εργασία   >   Καλλιτεχνικές εργασίες - Σχέδιο

Κοπελα για φωτογραφιση κολλεκτιον ρουχων.€ 100   (Χολαργος)


Κωδικός αγγελίας: 117526-4-76618
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 09-05-2021 20:57:52
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Καλησπερα, αναζητω αμεσα κοπελα μοντελο για φωτγραφιση της κολλεκτιον μου ρουχων ανοιξη/καλοκαιρι 21, ειμαι σχεδιαστρια μοδας και αφορα την φωτογραφιση 8 - συνολων και περιπου 3 ωρες απασχολιση με επαγγελματια φωτογραφο και make up artist.

Πληρωμη αμεσα την ιδια ημερα στο τελος της φωτογραφισης με λογικη αποδοχη.. (θα συζητηθη μονο στην την πρωτη συνατνηση γνωριμιας και φιτινγ ρουχων, οχι με δαπραγματευση τηλεφωνικα,.) οπου γινεται με μερος σε μετριτα και μερος σε ρουχισμο, η μονο σε μετριτα..αναλογως.

Η εν λογω προσφορα ειναι αμεση προκοιμενου να γινη η σχετικη ηδη προγραματισμενη φωτογραφιση την Κυριακη που ερχεται, 16/05/21 οπου εν'τω μεταξυ εναι ανγκαια προηγουμενως και μια συναντιση προκαθοριστικη γνωριμιας οπου και ταυτοχρωνα γινεται δοκιμη για της διαστσεις (μεγεθος) των συνολων στο εν λογο μοντελο ( φιτινκγ/ fitting..) καθως και η διαπραγματευση της αμοιβης.

!Παρακαλω λογο των ολιγων ημερων μεχρι την ημερομηνια της φωτογραφισης 16/05/21, να αποστειλεται καποιο τηλεφωνο εποικινωνιας δικο σας αμεσα σε αυτο το μαιηλ η εποικηνωνηστε μαζι μου στο κινητο μου 6930122215 απο της 5-7 μμ. ονομαζωμαι Αγκνιεσκα και ειμαι η ιδια η σχεδιαστρια.. δυστυχως δεν ομιλω Ελληνικα, γλωσσα εποικινωνιας μου ειναι τα Αγκλικα, ευχαριστω πολλυ.

ΥΓ! Για οποιαδηποτε συμπληρωματικη πληροφορια σχετικα (εκτος απο την οποια διαπραγματευση/συζητηση αμοιβης!) μονο τηλεφωνικα και οχι σε μαιηλ.

Η συνατηση γνωριμιας, δοκιμης ρουχων και διαπραγματευση αμοιβης θα γινη στο ατελιε μου στην Αθηνα στον Χολαργο.. διευθηνση κλπ. θα δωθουν τηλεφωνικα.

Προσφέρω θέση εργασίας με μισθό 100 ευρώ
Εργασία μερικής απασχόλησης
Χωρίς σύναψη συμβολαίου
Όχι εξ' αποστάσεως εργασία
Πρακτική άσκηση
Με αποδοχές
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Θέλω να προσλάβω κάποιον - προσφορά θέσης εργασίας)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας